Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok néhány hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok néhány hónap után bevallaná, hogy még érzéseket táplál az exe iránt, vele maradnátok?

Figyelt kérdés

A párom egy tegnapi veszekedés során bevallotta, hogy még nem teljesen múltak el az érzései az exe iránt. Elég sok időt töltenek együtt, és én emiatt féltékeny is voltam az exére, ezek szerint jogosan.

Azt állítja, hogy velem szeretne maradni, csak időre van szüksége, hogy feldolgozza az érzelmeit. Fontos nekem, és szeretem, viszont ezek után már nem tudok úgy nézni rá...

Szakítanom kéne?

2022. dec. 16. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, mert elsőre azt mondanám, hogy szakíts. Viszont voltam én is a másik oldalon. Szakítás után elég hamar, 1 hónap múlva össze jöttem mással. Nyilván nem voltam még túl rajta teljesen. Azt nem mondhatom, hogy szerettem még, csúnya is volt a szakítás. Nem akartam volna újra össze jönni vele, de voltak még érzéseim. A másik fiút is egyre jobban megszerettem. Azt már egyből éreztem, hogy más, sokkal jobb, egyszerűbb vele minden, de még ott volt bennem az ex is. Szóval velem is lehetett volna szakítani emiatt. De az ex elmúlt szépen, a másik srác meg azóta a férjem és nála csak a kislányunkat szeretem jobban. Szóval ilyen is van.
2022. dec. 17. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 17. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM.
2023. jan. 7. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal szakítottam volna vele a veszekedés után!

Csak akkor kezdek új kapcsolatba,ha az ex már valóban ex,minden tekintetben!

Neki nem lesz az!

2023. jan. 7. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Menjen, dolgozza fel az érzéseit egyedül. Aztán ha szerencséje van még szóbaállok vele.
2023. febr. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!