Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt barátom miért nem fogadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátom miért nem fogadja el, hogy vége? Igazán soha sem volt jó, csak néhány dolog.

Figyelt kérdés

1 éve nem ment, 2 éve, 3 éve, 5 éve, 7 éve sem.

Jól el tudunk hülyéskedni, szakadni a röhögéstől, de az élethez másképp áll, mint én. Ő iszik , füvezik, ha van. Utóbbival nem lenne gond , de az ivászat nála betegség már. Nem bír tudatmódosítás nélkül élni, csak rövid távon, főleg ha nincs pénze. Túl sok problémát csinált nekem a züllött élete. Jó szándékú, de nem fog soha megváltozni. Anyagilag is állandóan gondja van és untam már, hogy mindig én segítsek rajta. Vagy a jogosítványt se volt képes megcsinálni, pedig én megküzdöttem érte külföldről hazajárkálva. Haverként semmi bajom vele, de neki az életében a haverok mindig lesznek,akikkel Túl sok időt tölt. Legutóbbi időben idejárkáltak hozzánk. Szerinte én vagyok unalmas, nem lehet csinálni velem semmit. Undorodok tőle, fogat se mos és látszik is. Ez is baja, hogy nincs szex.

De már 25 éves kora óta iszik, ne rám fogja az ilyen jellegű dolgokat. Mindig talál okot inni. Viccelődni jó vele, de együtt semmire soha nem jutottunk. Lakást akarok minél előbb venni ,de arra is én gyűjtök, ő nem tudott soha spórolni. Már berendeztem egy albérletet, van autóm/Audi/, neki meg csak egy szekrénye van max, amit én rendeztem szintén. Munkáját Jól végzi, de az élethez gyerek 40 évesen. Büszke arra ,hogy nem néz ki 40-nek.

Miert nem érti meg ,hogy ennyi volt ? Folyton vissza akar jönni és az utolsó lakáskulcsot se akarja visszaadni, mindig kifogást mond ,hogy majd megkeresi.

2021. aug. 27. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Felnőttél! Komolyan mondom.

---

Zárcsere.

2021. aug. 27. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tiltás mindenhonnan és zárcsere 🤷‍♂️
2021. aug. 27. 08:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Kulcsot ha kell én keresem meg. De erőlködik folyton. Azt mondta ,ha kell ,a kanapén alszik ,de át akar jönni..
2021. aug. 27. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Basszus, hany evet huztal le mellette? Jo sokara tanultad meg, hogy fuggokkel nem kezdunk, masok mar alapbol elutasitananak egy ilyen kapcsolatot. Amugy eleg gyerekes ezzel a kulccsal, nyilvan azert csinalja, mert tudat alatt ugy erzi, hogy o iranyitja a dolgokat. Zarcsere es akkor elillan ez a kepzelt elonye. Utana le is tilthatod, ne maradjon meg havernak, mert a kesobbi kapcsolataidat fogja amortizalni, benned is, meg a parod is gyanusan fog ranezni. Ezeket nem tartunk meg ismerosnek. Ezt is tanuld meg, fontos.
2021. aug. 27. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

08:07-es vagyok

Kiegészítem magam:

Gratulálok! Felnőttél! Komolyan mondom.

---

Zárcsere.

---

Távoltartási végzés.

2021. aug. 27. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyenge jellemek màr csak ilyenek.

A szakitáshoz is gyengék.

Aztan megint isznak mert most meg szakitas van brühühű. Ahelyett hogy tartosan megemberelnék magukat

2021. aug. 27. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

En keresnek masik lakast es megszakitanam vele a kapcsolatot.

Nyilvan kellesz neki, mert egyedul keptelen lesz folyton kimaszni a sz@rbo!

A 40 eves kisgyerek keressen masik Mamit, aki majd pesztralja!

2021. aug. 27. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is elpazaroltam éveket egy ilyenre. Utolsó évben már szex se nagyon volt, bár nálunk pia nem volt, csak fű, de az napi szinten.

Nem azért ragaszkodik hozzád, mert szerelmes. Tudja, hogy ha minden kötél szakad, hozzád mehet két jó szóért, egy tányér meleg kajáért, csövelni a kanapéra stb. Tudat alatt ezt félti, mert tudja, hogy a saját életvitele semmire sem garancia, te vagy pótanyu ha úgy tetszik.

Mikor elkezdtem ismerkedni és lett valakim totál kiborult, hogy öngyilkos lesz, pedig tudom, hogy nem volt szerelmes már, csak ráébredt, hogy veszélyben van a helye, nem lesz több random feljárkálás ha olyanja van. Le kell építened, nincs mese.

2021. aug. 27. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!