Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres a szakítás után ?
Ő szakított velem, és most rám irt hogy a Macskája beteg lett, műteni kell !
Küldi a képeket folyamatosan,és ír róla!
Egyébként nem beszélünk, úgy szakított velem, hogy nem is találkozunk,üzenetben közölte , most pedig bombáz a macskával ! Aranyos macska, sajnálom, de most ezt mire véljem !?
De ha például megkérdeztem , hogy ő hogy van most, hogy viseli, azt total ignorálja!
Nem bant el velem, teljesen jól vagyok. Majd azért pár hét múlva írj már ide, hogy hogy alakult a kapcsolat :D
Igen, sokan összejönnek, és szerinted hányan maradnak együtt?
A szakításnak az a lényege, hogy valami megtörik, nem lesz olyan, mint volt. Egyszer már eldobott téged. Szerinted egy ilyen ember tisztelni fog és becsülni? Naiv vagy nagyon. :(
Nem vagyok naiv , hidd el, hiába akarod belém beszélni ! Ja és kamasz sem , ezt az előbb elfelejtettem !
Nem eldobott jó eg mondom veled valami nagyon szörnyű történt !
Fura vagy ! Vagyis inkább rosszindulatú !
De miattad mindenképp írok néhány hét múlva ,ígérem !
22-es szerintem is nagy butaságot irsz !
Mi is szakítottunk vagyis én szakítottam a feleségemmel és látod most a feleségem !A FELESÉGEM!!
Édesapámék is szakítottak, és mégis több mint 36 éve élnek boldogságban !
Van,amikor a körülmények miatt alakul így , ami nem azt jelenti, hogy a másik nem szereti vagy tiszteli azt,akivel szakított. Sőt!
Azért , mert neked ez a véleményed , és mert mondjuk veled ez történt ( mert nagyon úgy virít , hogy a saját problémád vetíted rá a kérdezőre, igggggit), attól más nem biztos, hogy így áll hozzá!
Képzeld el a feleségem is így állt volna hozzá, akkor most nem lenne a csodás kislányunk és a boldogságunk!
Minden szavadból, a kínos smiley-ból érződik a harag a cinizmus !
Nem haragszom senkire, nekem nem baj, hogy nem jött össze az a kapcsolatom, van helyette sokkal jobb.
Néha előfordulhat, hogy működik, de azért ez nem küldő körülmény. Ha ennyire nem tudnak kommunikálni a felek egy kapcsolatban, hogy megbeszéljék, hogy jobban odafigyelnek egymásra, akkor annak a két embernek semmi keresnivalója egymás mellett.
Vannak kivételek, amikor külső körülmények pl távolság miatt nem működnek kapcsolatok, amik egyébként működő képesek lennének és a távolság megszüntetésével egy normális kapcsolat válhat belőlük.
Az igazság azonban az, ha akar körbe kérdeztek vagy csak itt olvasgattok, hogy 10 szakítás utáni osszejovesbol kb 1 pár vagy meg annyi sem marad együtt.
Nekem mindegy, hogy együtt maradnak e vagy sem, nem az én dolgom, csak gondoltam szólok, hogy nagyobb esély van arra, hogy ha már egy ilyen apróságon elcsúszott a dolog, nem valószínű, hogy ezúttal máshogy lesz.
Nekem például a munkám volt nagyon stresszes , a feleségem mindig ha hozzàm szólt munka közben akkor csúnyán szóltam vissza !
Természetesen ez nem test szett nekem, és szakitottam vele amit aztán hamar megbántam és úgy éreztem inkább egész nap magyaràzna, csak lenne itt velem !
Így bocsánatot kértem és négy hónap múlva a kezét is megkértem !
A kérdezőéhez hasonló gond, ami szerinted apróság , de azért gondolj bele milyen stressz volt ez mindkettőjük számára , persze hogy ez lett a vége de ezen nagyon könnyen lehet változtatni!
Kérdező , legyen nektek is olyan jó vége ,mint nálunk !
De ha meg apróság, minek miatta szakítani? Vagy ha már egy apróság miatt szakítás van, egy igazán nagy problémánál mi lesz, ha már most sem tudnak kitartani egymás mellett?
Én nem kívánok senkinek rosszat, a kérdezőnek sem, én a nagy általánosságot mondtam el, amit az életben és itt láttam, valamint tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!