Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen mindig figyel/keres/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen mindig figyel/keres/flörtölni próbál velem, józanul kerül. Melyik a valós?

Figyelt kérdés
Az exemről van szó, részegen nagyon kedves és közvetlen is velem, józanon meg rendszerint kicsit flegma/sértődött és egy szót nem beszélünk. Nem is olyan jól váltunk el. De sokan észrevették, hogy látványosan megnéz és flörtöl ni próbál velem amikor alkoholt fogyaszt

2022. dec. 27. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Van egy mondás, miszerint háromféle ember mondja meg mindig az igazat: a részeg, a bolond és a kisgyerek. Van benne igazság. Az alkohol oldja a gátlásokat, gyengíti a felettes ént. Vagyis kevésbé tud ilyenkor az ember gátat szabni a lelke mélyén szunnyadó vágyaknak.

Magyarul: az eszével tudja, hogy nem kéne veled semmit se folytatni, de a lelke mélyén vágyik rád.

2022. dec. 27. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Részegen akkora baromságokat összehordanak az emberek, hogy nem igaz. Nem szoktam inni, szóval tanuja vagyok ezeknek.
2022. dec. 27. 01:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Én már jópárszor voltam részeg és csináltam bőven nagy “hülyeséget”, de ezek olyan dolgok voltak amik 1.vagy alapból ott voltak bennem, csak tudtam kontrollálni őket, (pl. egy hatalmas nyilvános üvöltözés azzal aki megbántott)

2.

vagy olyan ami józanul mérlegelve egyértelműen rossz ötlet, de azért csak-csak foglalkoztat, és részegen már annyira nem is tűnik vészesnek a gondolat ezért megcsinálom. (pl.: szerelmet vallok annak, akit valóban szeretek, de nem akartam elmondani neki)

3. Esetleg csak egy spontán gondolat, amit józanul is “bulinak” tartanék, de tudom, hogy hülyeség ezért alkohol nélkül nem csinálnám meg (pl. megfürdeni hideg éjjel a dunában)

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy valóban sok hülyeségre képes a részeg ember, de azokat a “hülyeségeket” nem az alkohollal együtt viszi be a szervezetébe, hanem ott vannak benne, csak egész mást kezd azokkal az érzésekkel/gondolatokkal, ha már az alkohol is befolyásolja őt.

De lehet, hogy ez csak velem van így, és az islehet, hogy csak magamat nyugtatgatom éppen, mert azt akarom hinni, hogy érdeklem az exem :D

2022. dec. 27. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
97%

Ittaságnak is vannak fokozatai.

Amit az 1-es ír az a 1-2 poharas kategória, ahol ugyan a látszatra még józan az ember, viszont a gátlásai tompulnak. Ilyenkor képes kimondani, megtenni olyan dolgokat, amiket tiszta fejjel nem tenne. Ebben az estben valósak a érzelmek. A túlzott ittaság viszont már magában hordozhatja a másik oldalát is a dolognak. Vannak akikből agressziót, és vannak akikből "mindenkit szeretek" érzést váltanak ki. Utóbbi esetben nem hinném bármi féle valóságalapja lenne a történetnek.

2022. dec. 27. 05:08
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Részegen baromságokat képesek tenni az emberek.

Persze. Az utcán vadidegen részegek is biztos szeretnek.

2022. dec. 27. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!