Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtölnek a nők?
1: Apró csípőlökéseket olvastam xD
Pillantás/nézés, sok mosoly, kedvesség.
1
A szúnyogokat lecsapják bár ez a mai trend, ha jól tudom, pofozd a nőt, élvezi a bio-sminket szemei alatt:DDD
7
Nevetés, kedvesség, érdeklődés, finom viccelődés, apró érintések... Úristen, ennyire nem tetszettél még soha senkinek, hogy magyarázni kell? :DDDDDDDDD
BohócKolbász!
Téged akkor és ott amikor ez veled történt, lekoptattak nem pedig flörtöltek veled.
#8 csak jófejek voltak. Amiket felsoroltál inkább barátságból csinálták. Ezekben semmi konkrét nem volt. Félreérthetően viselkedtek és csak jófejségből csinálták. Mindig csak párórás vigasznak kellettem. Igazán sosem tetszettem senkinek. Ha volt is kaland, több nem lett belőle. Különben meg mikor flörtöljön az ember amikor a nők szemén fent van a szemellenző és hozzájuk sem lehet szólni?
#9 Nahát, ki se találtam volna! Ezeket én bármikor meg tudtam kapni bárkitől. A mai nők irtó közönyösek azzal szemben ha valaki nem magas, nem izmos vagy nincs száz haverja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!