Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti rájöttök egyből, ha flörtölnek veletek?
Figyelt kérdés
Én kb. csak amikor már nagyon nyilvánvaló, de sosem tévedek ekkor már! Olyan többször volt, hogy azt hittem csak szimplán kedves.2020. júl. 7. 01:55
1/9 anonim válasza:
Ha már elég sok pasival volt dolgod akkor az ilyet észre veszed, sőt még te tudod őt megvezetni!!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem volt olyan sok, de ettől még leesik.
2020. júl. 7. 04:56
3/9 anonim válasza:
Akkor te már most is megtudod vezetni a pasit!
4/9 A kérdező kommentje:
Megvezetni senkit sem akarok!
2020. júl. 7. 05:33
5/9 anonim válasza:
Mert még fiatal vagy, de majd később másként gondolod és mivel gyorsan levágod hogy csak hülyít így te vered át a pasi meg csak les hogy mi történt!
6/9 anonim válasza:
Velem nem szoktak, de látom, ahogy más nőkkel teszik... Szerintem arra nem lehet nem rájönni.
7/9 anonim válasza:
A szimpla kedvesseget nem tekintem flortnek, ez alap viselkedes normalis felnott emberek kozott, szoval ha valaki azt hiszi, ez flort, az rosszul jar mert nem fogom eszrevenni. Egyeb esetben, amikor normalisan flortol, akkor eszreveszem.
8/9 anonim válasza:
Én nem! Pl. azt se venném észre ha tetszenék valakinek mondjuk aki nekem is tetszene, be tudnám, hogy szimplán csak kedves.
9/9 A kérdező kommentje:
Ez nem szimpla kedvesség! Nagyon-nagyon nyilvánvaló, vannak jelek. Akkor idegesítő, ha kéretlen! Nálam meg sokszor volt olyan, hogy szimpla barátként kezeletem, vagy osztálytársnak, aztán többet akart. Vany, hogy nagyon-nagyon nyilvánvaló.
2020. júl. 7. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!