Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogy esne ha a barátotok előtted flörtőlne?
Nektek lányok hogy esne?
2 ève vagyunk együtt a barátommal.az anyosommnal lakunk en tartom el őket
Viszont 1 hónapja ide költozott 2 baratnőm segitenek a lakasfizetesbe.
A. Barátom azóta látványosan hülyèskedik velük azt hiszi ez vicces,simogatja a hajukat bokol nekik, ilyeneket mond ,hogy már nem vagytok belèm szerelmesek,
Ma viszont betelt a pohár azt mondta a barátom a barátnőmnek,hogy gyere mennyünk át a másik szobába eltöltünk 1 órát èn erre nem szóltam csak ki akadtam..
Már elegem van ebből mindennap van valami direkt nèha le èget a baratnőim előtt ,hogy azt mondta az èn barátnőm,hogy sexelni akar velem
Kicsit szarul esik,ma szovátettem neki ezt az egèszet h mennyenek át a másik szobába a bnőmmel,ő erre azt mondta jaj csak vicceltem.
Elegem van abból,hogy engem semmibe vesz!!
Ő azt mondja azèrt csinálja ezt,hogy èszre vegyem magam,mert nincs sex mivel menstruálok ,ès hogy le mondott rólam:D
Szerintetek? Bocsánat a helyesírási hibákèrt kissè ideges vagyok ès alig látok a könnyeimtől .
Kicsit sem tisztel az ember.
Honnan tudod,mit csinálnak,mikor nem vagy otthon?
Cselekedj.
"2 ève vagyunk együtt a barátommal.az anyosommnal lakunk en tartom el őket
Viszont 1 hónapja ide költozott 2 baratnőm segitenek a lakasfizetesbe."
Mivan?:DDD Viccelsz ugye? Ha nő lennék még csak rá se néznék egy ilyen szánalmas fickóra. Az alapkérdésről már nem is beszélve. :DD
Ez tényleg vicc..Mi vagy te hogy eltartasz ennyi embert?Te tartod el őket?Ezek szerint a pasid nem dolgozik és gondolom nem is akar,téged meg szépen kihasznál..jó bunkó ember lehet.
Fiatal vagy szerintem még.Ne pocsékold az időd ilyen emberre.Hagyd ott!
Ez egy kretén. Már eleve idegesítene, ha csak szimplán semmi okból, unalomból, de állandóan ezt művelné előttem másokkal. (És hogy mögöttem mit csinál, abba már bele sem merek gondolni).
Az meg, hogy azért csinálja mert épp nincs szex, lehet, hogy humorosnak szánja meg annak gondolja magát, de ez nem az. Ez színtiszta kreténség. Aztán egyszer beleszalad olyanba, aki majd komolyan veszi a flörtjeit, kíváncsi vagyok mit csinálna..
Ez a stílus/"humor" olyan primitív, hogy én nem viselném el. Brrr...
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!