Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres a szakítás után ?
Ő szakított velem, és most rám irt hogy a Macskája beteg lett, műteni kell !
Küldi a képeket folyamatosan,és ír róla!
Egyébként nem beszélünk, úgy szakított velem, hogy nem is találkozunk,üzenetben közölte , most pedig bombáz a macskával ! Aranyos macska, sajnálom, de most ezt mire véljem !?
De ha például megkérdeztem , hogy ő hogy van most, hogy viseli, azt total ignorálja!
Szerintem sem b terv vagyok , mert mint írtam , csak a macskáról ír , másra nem válaszol !
Igazad van #4!
Utolsó komment 🙏🏻
Osztom a véleményed , lehet itt vannak még érzések !
Amikor én szakitottam a barátnőmmel , nekem a kutyusom kellett utána műteni és neki írtam, nem véletlen , nem is volt kérdés kinek írjam meg a bánatom !
Azóta a kutyus felépült ,mi pedig az esküvőre készülünk , idén augusztusban veszem feleségül !
Szóval kérdező , férfiként azt mondom nem véletlen ez !
Nyilván tényleg nem mód mindegy miért lett vége , de ha nem megcsalas vagy más orbitális gond , akkor ne búsulj,lehet a külön töltött idő segít nektek !(nem biztos, hogy így vab, csak saját példából írtam )
Vannak érzések , tegnap este együtt vacsoráztunk, nagyon jó volt , ma pedig megyünk moziba !
A hibákból tanulva ( nem jártunk sehova , állandóan otthon ültünk és én hangot adtam neki ami nem mindig volt kedves ami persze nekem nem tűnt fel mert csak azt láttam hogy dolgozunk állandóan de közben semmit nem csinálunk , sehova nem megyünk )próbáljuk újra felépíteni a kapcsolatunkat !
Miért kell ilyen kárörvendőnek lenni ?
Miért csak ideig óráig tartana ?
Uristen azért mert nem B-terv voltam akkor mégis kell egyet rúgni belém, mert úgysem lesz jó!
Sajnálom , hogy neked esetleg ilyen a hozzáállásod, nekünk nem !
Tudod, ki fogadna vissza az exet ha szakít vele 🤣 magadat alázod meg ezzel.
Nem vagyok kar örvendő, én is megtapasztaltam ezt, ahogy mindenki. Hidd el, majd te is rájössz, hogy nem fog ez örökké tartani.
Ha szeretett volna eléggé, akkor nem szakít, hanem megpróbálja a kapcsolat alatt megoldani a dolgokat. Gondolom még kamasz vagy. Majd ha idősebb és tapasztaltabb leszel, megérted.
Na várj,ez így már egészen máshogy hangzik. Valójában ,legalábbis érzelmileg nem is szakítottatok ti, amivel nincs is semmi baj csak kicsit megtévesztetted a gyk népét, és talán saját magad is. Ennek fényében változott az álláspontom, kívánom hogy sikerüljön helyrehozni a dolgokat,simán lehet hogy ez a mélypont segíthet rávilágítani a problémákra, és alakulhat ez még jól is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!