Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért keres a szakítás után ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres a szakítás után ?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem, és most rám irt hogy a Macskája beteg lett, műteni kell !

Küldi a képeket folyamatosan,és ír róla!

Egyébként nem beszélünk, úgy szakított velem, hogy nem is találkozunk,üzenetben közölte , most pedig bombáz a macskával ! Aranyos macska, sajnálom, de most ezt mire véljem !?

De ha például megkérdeztem , hogy ő hogy van most, hogy viseli, azt total ignorálja!

2023. ápr. 19. 19:58
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
80%
Szerintem teljesen mindegy, hogy miért keres, tiltsd le.
2023. ápr. 19. 19:59
 2/28 A kérdező kommentje:
Miért kellene tiltani ?😅😅
2023. ápr. 19. 20:02
 3/28 Hans Pötterman ***** válasza:
72%
Kellesz neki backup plan-nek ,semmi mást ne képzelj bele.
2023. ápr. 19. 20:05
 4/28 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, ha ennyire se méltat, akkor minek írsz neki vissza? Nyugodtan meg lehet írni neki, hogy sajnálod a macskát, de ne írogasson.
2023. ápr. 19. 20:07
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
jesszusom hány éves vagy 9?
2023. ápr. 19. 20:15
 6/28 anonim ***** válasza:
0%

Te ötös !

Mé lenne 9 éves ???

Amúgy Hans , szerinted csak ezért ír valaki ?

Komolyan, egy válasz kivételével olyan böszmeségeket irtok hogy az valami félelmetes !

Tiltás dugás nem jön össze más😂😂

Nagy GYIKes tanácsadók 😂😂

Amúgy valószínű azért ír, mert azt gondolja érdekel téged a macska , ha azt irod magáról nem ír vagyis ha kérdezed nem válaszol !

Semmit nem kell bele látni , bár mondjuk üzenetben szakítani elég tré, hagyd a f@szba!

2023. ápr. 19. 20:22
 7/28 Hans Pötterman ***** válasza:
62%

Nekem speciel igen,ezért írt az exem 😂 egy ex mégis miért írkál, pláne ha ő dobta ki? Ne legyél már ilyen álszent vagy hülye baszki

2023. ápr. 19. 20:29
 8/28 anonim ***** válasza:

Hat lehet neked ezért írkált de én baszod férfiként nem a kis macskám alibivel keresnem a csajt mint B terv !

Nem biztos hogy akar valamit , lehet tényleg csak leírta mi van a macskával mert a csaj csípte a macskát na

2023. ápr. 19. 20:34
 9/28 Hans Pötterman ***** válasza:
75%
majd kinőlsz a tündérmesékből 🤷‍♂️
2023. ápr. 19. 20:36
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
Figyelemhiánya van.
2023. ápr. 19. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!