Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres a szakítás után ?
Ő szakított velem, és most rám irt hogy a Macskája beteg lett, műteni kell !
Küldi a képeket folyamatosan,és ír róla!
Egyébként nem beszélünk, úgy szakított velem, hogy nem is találkozunk,üzenetben közölte , most pedig bombáz a macskával ! Aranyos macska, sajnálom, de most ezt mire véljem !?
De ha például megkérdeztem , hogy ő hogy van most, hogy viseli, azt total ignorálja!
Te ötös !
Mé lenne 9 éves ???
Amúgy Hans , szerinted csak ezért ír valaki ?
Komolyan, egy válasz kivételével olyan böszmeségeket irtok hogy az valami félelmetes !
Tiltás dugás nem jön össze más😂😂
Nagy GYIKes tanácsadók 😂😂
Amúgy valószínű azért ír, mert azt gondolja érdekel téged a macska , ha azt irod magáról nem ír vagyis ha kérdezed nem válaszol !
Semmit nem kell bele látni , bár mondjuk üzenetben szakítani elég tré, hagyd a f@szba!
Nekem speciel igen,ezért írt az exem 😂 egy ex mégis miért írkál, pláne ha ő dobta ki? Ne legyél már ilyen álszent vagy hülye baszki
Hat lehet neked ezért írkált de én baszod férfiként nem a kis macskám alibivel keresnem a csajt mint B terv !
Nem biztos hogy akar valamit , lehet tényleg csak leírta mi van a macskával mert a csaj csípte a macskát na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!