Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak is én vagyok a hibás? Van 3 gyereke 2 apától, tavaly szakítottunk, mert ő szeret, mint embert. Még el sem vált az első 2 gyermeke apjától. A családjának nem mutatott be. Van egy férfi, akivel már kétszer együtt élt.
Figyelt kérdés
Nyilván én sem vagyok tökéletes. De van valaki hasonló helyzetben vagy volt? Mik a tapasztalatok? Sajnos nagyon szerettem.2023. ápr. 19. 14:28
31/38 A kérdező kommentje:
Amúgy azt sem értettem: Szakítás után még hívogatott minden nap, majd aztán tényleg nem beszéltünk, majd erre kb másfél-kéthónapra rá szülinapom előtt egy nappal és a szülinapomon is felköszöntött. De ami mégbfurcsább: Ugyanúgy mesélte a gondjait, mintha még mindig egy pár lennénk. Holott a szakítás után nem sokkal megkaptam Tőle: Volt arról szó, hogy egy pár vagyunk? Ezt hogy gondolta én adják, de Ő nem? Mondjuk sajnos nagyrészt a kapcsolatot is ez jellemezte.
2023. jún. 8. 09:22
32/38 anonim válasza:
Hagyd mar abba a vergődést. Blogot írsz a hangulatodról, ahogy szenvedsz? A 31 eddigi valaszból 16 rte voltal, az utolsó tízből is kilenc. A maradék is azt írja, lépj mar tovább...
33/38 A kérdező kommentje:
Végre túl léptem. De Kedves utolsó! Nem mindegy hogy hányat írtam én? Vagy mi? Erről KSH statisztikát kell készítened?
2023. jún. 8. 12:36
34/38 anonim válasza:
Kívánom, hogy akkor is légy legalább ennyire önérzetes, amikor reménytelenül sóvárogsz egy nő után, miközben magad is tudod, hogy semmi esélye a dolognak.
35/38 A kérdező kommentje:
Amúgy ez az oldal nem erre való? Kérdést lehet feltenni. Kommentálhatod saját kérdésed, tudtommal nincs olyan szabály, hogy hányszor összesen vagy hány százalékban ősszesen. Azt hiszem olyan van, hogy mennyi időn belül hányszor egymás után, de nyilván ezt sem léptem túl. Most miért kell itt kötözködni? De ha valaki életében ez a legnagyobb boldogság egyrészt meg is érdemli, másrészt borzasztóan buta is.
2023. jún. 8. 13:19
37/38 A kérdező kommentje:
Ok
2023. júl. 6. 19:48
38/38 A kérdező kommentje:
36#! Gratulálok a nulla érzelmi intelligenciádhoz. Na, ez a mai szép új világ.
2023. szept. 1. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!