Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg csak is én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak is én vagyok a hibás? Van 3 gyereke 2 apától, tavaly szakítottunk, mert ő szeret, mint embert. Még el sem vált az első 2 gyermeke apjától. A családjának nem mutatott be. Van egy férfi, akivel már kétszer együtt élt.

Figyelt kérdés
Nyilván én sem vagyok tökéletes. De van valaki hasonló helyzetben vagy volt? Mik a tapasztalatok? Sajnos nagyon szerettem.

2023. ápr. 19. 14:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Csakhogy más van-e vagy volt-e ilyen vagy ehhez nagyon hasonló helyzetben? Hogy bírta? Meddig bírta?
2023. ápr. 19. 15:10
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
11, bármeddig. Mit hittél, ilyesmikbe bele szoktak halni?
2023. ápr. 19. 15:11
 13/38 A kérdező kommentje:
Az ilyen típusú kapcsolatot meddig bírta? Illetve ha valaki épp hasonlóan van, hogy bírja?
2023. ápr. 19. 15:14
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Szenved, vagy megszabadul tőle.
2023. ápr. 19. 15:33
 15/38 A kérdező kommentje:
Sokáig szenvedtem. Nagyon szerettem.
2023. ápr. 19. 21:24
 16/38 anonim ***** válasza:
65%
Én nem értem mi a kérdésed. Lekezelően írsz róla, mert több apától van gyereke. Ha ennyire lenézed, akkor hagyd békén. Majd talál olyat, aki elfogadja így.
2023. ápr. 20. 00:52
 17/38 A kérdező kommentje:
Csak hogy valaki volt-e hasonló helyzetben és hogy élte megy ha Ő tényleg szerette a másikat? Illetve ha van valaki helyzetben, hogy tudja ezt kezelni? Meddig fáj még ez? Egyszerűen fizikai fájdalmaim vannak a lelkiektől.
2023. ápr. 20. 08:36
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt férfiként rég ki kellett volna alakulnia benned annak a tulajdonságnak, hogy ennyi pofon után felébredsz. Nem csajoztal fiatalként, hogy idegen ez az érzés?

Te is hibâs vagy, de nem feltétlen azért, mert adtâl esélyt ennek a kapcsolatnak. A pofonokat kapni és nyelni szâmtalanul, aztán szakítás után szenvedni, nem érző szívűség, hanem gyengeség. Nincs közös gyerek, együtt eltôltött húsz év, hanem csak az álmaid, és kapaszkodsz beléjük, mint egy 18 éves.

Nem értem a szenvedés okát.

2023. ápr. 20. 08:49
 19/38 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a leírásodból egész más jön le, nem az, hogy te de nagyon szeretted/szereted. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy elítéled őt a két apa-három gyerek felállás miatt, és elvárnád, hogy legyen oda érted. Hát, nincs. Lehet, hogy te szeretetnek érzed azt, amit ő nem érzett annak. Ha annak érezte volna, veled lenne.
2023. ápr. 20. 09:02
 20/38 anonim ***** válasza:
36%
19: melyik adást nézed? Szenved a srác, elvesztette a tartását. A nő kihasználta, semmibe vette, pl az ismerősei előtt is titkolta.
2023. ápr. 20. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!