Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiegtem? Vagy mi a bajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiegtem? Vagy mi a bajom?

Figyelt kérdés
23 éves szűz lány vagyok. Rengeteget ismerkedtem életem során, de sosem lett a végén párkapcsolat. Aztán a semmiből jött egy srác, akivel úgy érzetem, el tudom képzelni. Kis romancunk 3 hónapig tartott. Volt pár apróbb, számomra csekély dolog, amiben kulonboztunk, de én nem tulajdonítottam nagy dolgot ennek. Aztán hirtelen vége lett. Azóta nem érdekel egy srác sem, nem izgat a szex kérdés sem, előtte pedig rengetegszer járt ezen az agyam. Igazából az exem is teljesen közömbös már. Nem tudom mi történhetett. Szépen váltunk el, nem volt semmi megcsalás vagy összeveszes. Így nem erzem úgy, hogy annyira megrázott volna a dolog. Mégis, mi lehet a bajom? Társkeresőn ugranak folyamat értem. A héten is lenne két randim két sraccal. Tanácsot kérnek esetleg, vagy valami véleményt.
2023. ápr. 6. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Fapina vagy. Van ilyen fogad el. 28F
2023. ápr. 6. 00:21
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Menj el velük, legalább lesz egy jó sztorid a későbbiekre jövőben.

De ez inkább hiszti, sem mint tényleges probléma nemde kedves kérdező :) ?

Én ki vagyok égve, amit te érzel(már ami a szövegből lecsurog), az nem kiégés.

2023. ápr. 6. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem égtél ki, dehogy.

Csak egyszerűen más vagy, és te így érzed jól magad.

2023. ápr. 6. 02:36
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Hát ebbe a korba 3 hónap alatt miért nem ment a szex?
2023. ápr. 6. 02:57
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
69%

#4 mert az igazinak tartogatja magàt a Kérdezőnk!!!

Vagy màs gondja van.

Szavazok utóbbira.

Pàrkapcsolatod egyàltalàn nem is volt? Hogy értek véget az ismerkedéseid, kb 15éves korodtól?

2023. ápr. 6. 04:51
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
5 csak kérdeztem minden rosszindulat nélkül...
2023. ápr. 6. 05:11
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
0%

Elhiszem, Bástya.

Nyugalom.

Inkább a kérdezőt figurázom ki, semmint téged.

2023. ápr. 6. 05:27
 8/10 NTBS ***** válasza:
29%
Szerintem semmi baj nincs veled. Alacsonyabb szintű a libidód. Ennyi. Keress egy ilyen férfit.
2023. ápr. 6. 06:41
 9/10 Mathus ***** válasza:
43%
#8: ott a pont. romantikus aszexuális. minnél hamarabb felismeri, annál kisebb az esélye, hogy behazudja magát egy kapcsolatba, aminek egy percét sem élvezi.
2023. ápr. 6. 07:00
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem, valószínűleg csak a csalódás hatása. Ez normális. Nyilván ért egy csalódás, egy veszteség ha már ábrándoztál a párkapcsolatról az együttlétről stb..

Idővel ez nyilván változik, de az is lehet hogy szimplán csak csökkent a vágyad a szexualitás iránt. Ez is normális. Soha nem ugyanúgy kívánod a szexet sem állandóan. Időszakosan tud változni a libidó is.

Mondjuk csak az nem világos, hogy mit keresel társkeresőn, ha így érzed magad. Ilyenkor szimplán jobb hagyni az ismerkedést szerintem.

2023. ápr. 6. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!