Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendben van ez így velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van ez így velem, vagy kiégtem?

Figyelt kérdés
Több év kapcsolat után nemrég megcsaltam a barátomat, mert az elmúlt fél évben folyamatosan csak beszólogat mindenért féltékenykedik ok nélkül és tök mérgező volt a légkör otthon. Nekem meg elegem lett ebből és amúgy is voltak körülöttem fiú barátok akik azért a tudtomra adták hogy akarnak valamit. Én meg engedtem a csábításnak egyszer. Ennek már 1 hónapja, a barátommal most külön vagyunk, de sajnálaton kívül nem igazán érzek most iránta mást, bűntudatot sem. Persze most ígér minden fűt-fát. A környezetem szerint kéne adnom neki egy esélyt, de most nem tudom, hogy csak élni akarom az életem vagy egyáltalán mihez van kedvem. Nem akarok semmi komolyat és igazából bűntudatom sincs, úgy érzem jogom van a boldogsághoz, ezt ki merem jelenteni. Velem van valami baj? Szerintetek meg fogom bánni? Alapvetően jó ember ő és a kapcsolatunk sem volt annyira rossz csak most volt egy viharos rész a kapcsolatunkban és nekem meg kell a boldogság és hiába szóltam neki, tojt rá magasról.

2023. márc. 29. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Nincs ló alapon én nem foglalkoznék vele. Már rég elfelejtettem volna.
2023. márc. 29. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
A baj azzal a bizonyos környezeteddel van, amelyik rá akar beszélni egy olyan emberre, akit nem szeretsz.
2023. márc. 29. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Mocskos ribizli vagy, nemhiába volt féltékeny...

Össze ne jöjj vele ismét, adj nrki esélyt normális nőhöz.

Te csak ribizliskedj tovább, úgysincs bűntudatod, sőt mehetnél prostinak, keresnél is.

2023. márc. 29. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Mi a f@sznak kínlódtok egymással?
2023. márc. 29. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom ne hallgass azokra akik csak lehúznak és most azt mondják rib_nc vagy. Éld az életet. élj át mindent amit eddig nem mertél!

ennyi.

2023. márc. 31. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Eleve ez az adok még egy esélyt egy nagy önámítás, baromság. Eleve ha meghallom ezt a szót, hányingert kapok.

Nem véletlenül jutottál odáig, hogy másnak a farkán lógsz. Neked igazad van, mert nem akartál tovább a sz.rban maradni.

Nálatok így jött elő, hogy nem illetek egymáshoz és ennyi.

A környezet meg kapja be, nem nekik élsz, hanem magadnak, neeeem ?

2023. márc. 31. 12:22
 7/10 A kérdező kommentje:
5: Na, látom megy az erkölcstelen ribik között a saját véleménybuborékban az önigazoló circle jerk, erősítsd meg önmagadnak, hogy oké amit csinálsz. :)
2023. márc. 31. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazad van! mert valójábann nem a mi véleményünk számít! Hanem az hogy te mit akarsz tenni? Vissza akard kapni az exed, vagy vagy új életet kezdeni?
2023. márc. 31. 15:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Lövésem sincs mit akarok igazából...egyik pillanatban felelőtlenül azt csinálni amit akarok, nem elszámolni senkinek, máskor meg mással lenni, harmadnap meg visszamenni a páromhoz, mert azért átfut az agyamon sokszor, hogy mit dobtam el. Nehéz ez.
2023. márc. 31. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:

"nekem meg kell a boldogság és hiába szóltam neki, tojt rá magasról"

Akkor mit sajnálsz?

Szerintem "azt csinálni amit akarok" - jó ötlet lehet, de felelősen - nem hazudozva, nem megcsalósan.

2023. ápr. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!