Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex, mint (akár legjobb) barát. Ez szerintetek mennyire van rendben?
Ki hogyan/mennyire tolerálja ezt?
Előre leszögezem: Nem vagyok ilyen helyzetben.
De kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről.
Mármint az új pár szemszögéből nézve érdekelne.
Jah... Az már macerásabb, mert csak féltékeny lenne a jelenlegi az exre, én is az lennék ha a volt barátnőjével logna.
Nem lehetetlen, de inkább reálitas világában maradok, szóval a válasz nem. :D
Vagy valamelyik kihasználja a másikat a "régi szép idők kedvéért" zsarolással, vagy többet akar. Olyan ritkán van, hogy mindkét fél "full-tisztességes" ilyen téren.
Persze - mivel ez a gyakori - itt nyilván a kivételek serege lesz, akik az exeikkel olyan jóban vannak (bármilyen szándék nélkül), hogy megalapíthatnák a Konföderációt.
Megismertem egy ilyen lányt. 2 hét, meg 3 dugás után kidobtam, mert az egyik exe, a "legjobb barátja", folyton "ott volt". Ráírt, hívta, találkoztak, és persze én voltam a féreg, mert megkértem, hogy küldje az anyjába. Majd mikor kidobtam, eljött síni a szolgálati helyemre, hogy mekkora gané vagyok, mint az előző 3 pasija, akik szintén nem tolerálták, hogy állandóan azzal az exel foglalkozik.
És mielőtt megkérded: ÉN, minden exem egyből, végleg törlöm!
Direkt nem írtam le az álláspontom, mert akkor azért szednek szét.
De hasonlóan gondolom, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!