Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ex, mint (akár legjobb)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex, mint (akár legjobb) barát. Ez szerintetek mennyire van rendben?

Figyelt kérdés

Ki hogyan/mennyire tolerálja ezt?

Előre leszögezem: Nem vagyok ilyen helyzetben.

De kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről.

2022. okt. 30. 16:58
1 2
 11/20 anonim válasza:
15%
Ribizli vagy kérdező, ezért jár a fantáziád.
2022. okt. 30. 17:41
 12/20 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nem tartom normálisnak és egészségesnek.

Ha annyira jól kijönnek, hogy együtt lógnak állandóan és legjobb barátok, akkor miért nem randiznak? Ez csak egy ilyen önszop-s dolog, megtartani az exeket.

2022. okt. 30. 17:42
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

Én sem toleralom az ilyesmit.

Ha a férfinak vannak lány barátai, akivel ismerkedek, akkor nem folytatom az ismerkedést. Túl sok ilyet láttam már ahhoz, hogy elhiggyem, működik.

Természetesen nekem sincsenek férfi barátaim.

2022. okt. 30. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs rendben, és az új partner sem fogja tolerálni (jogosan).

N

2022. okt. 30. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Lány barátok vagy az exekkel barátkozni nekem nem ugyanaz a kategória
2022. okt. 30. 17:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem működik, de néha igen. Ami kivételt láttam, ott tiniként voltak együtt a felek, szóval azért az más kategória.
2022. okt. 30. 18:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Jó, hogy te jobban tudod, mikor leírtam, engem is rohadtul zavarna.

De gratulálok, tipikus gyk-kötekedő, mindehova kell ilyen nyilván.

Többieknek köszönöm az értelmes választ.

2022. okt. 30. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Nekem van exem akivel megmaradt a barátság, mert nyilvánvalóan nem működött a kapcsolat, ez a dolog elmúlt, már nem tudok rá úgy tekinteni de mint emberrel egyébként elvagyunk. És nem az történt, hogy megbeszéltük hogy akkor ezentúl barátok leszünk, egyszerűen szakítottunk de maradt egy minimális kontakt egyetem miatt aztán egy idő után nem volt kínos, hanem olyan természetessé vált az egész. Szóval engem nem feltétlen zavarna ha a páromnál lenne ilyesmi. De tudom, hogy ez általában gondot jelent nálam is mindenféle baj volt belőle ha említettem amúgy XY a baráti körből az exem, csak hogy őszinte legyek. Emiatt - és most ezzel nem leszek népszerű- leszoktam róla hogy reklámozom ki az exem, nekem semmi kedvem a féltékeny hisztikét hallgatni csak mert van valaki akivel nem szakítottam meg mindennemű kapcsolatot, de garantáltan nem konkurencia még annyira se rúgna labdába ilyen téren mint egy idegen, mert tudom hogy nem működik.
2022. okt. 31. 04:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen exet viselek el, mivel a paromnak van gyereke az elozo kapcsolatabol, es annak a gyereknek van anyja. De azt nem viselnem el, ha ok baratok lennenek, es kozos programokra mennenek, vagy ilyesmi.

En egy exemmel vagyok beszelo viszonyban, felszolgalo a kedvenc kavezomban, es ha o ott van, beszelunk par szot, de ennyi. Nem talalkozgatunk, nem irkalunk egymasnak (kivetel szulinap stb) Neki menyasszonya van, en jovore ferjhez megyek, tehat nem latom helyenvalonak ezt a dolgot.

2022. okt. 31. 04:44
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Valamelyik félnek tuti van még érzése
2022. nov. 1. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!