Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex, mint (akár legjobb) barát. Ez szerintetek mennyire van rendben?
Ki hogyan/mennyire tolerálja ezt?
Előre leszögezem: Nem vagyok ilyen helyzetben.
De kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye erről.
Nem tartom normálisnak és egészségesnek.
Ha annyira jól kijönnek, hogy együtt lógnak állandóan és legjobb barátok, akkor miért nem randiznak? Ez csak egy ilyen önszop-s dolog, megtartani az exeket.
Én sem toleralom az ilyesmit.
Ha a férfinak vannak lány barátai, akivel ismerkedek, akkor nem folytatom az ismerkedést. Túl sok ilyet láttam már ahhoz, hogy elhiggyem, működik.
Természetesen nekem sincsenek férfi barátaim.
Egyáltalán nincs rendben, és az új partner sem fogja tolerálni (jogosan).
N
Jó, hogy te jobban tudod, mikor leírtam, engem is rohadtul zavarna.
De gratulálok, tipikus gyk-kötekedő, mindehova kell ilyen nyilván.
Többieknek köszönöm az értelmes választ.
Egyetlen exet viselek el, mivel a paromnak van gyereke az elozo kapcsolatabol, es annak a gyereknek van anyja. De azt nem viselnem el, ha ok baratok lennenek, es kozos programokra mennenek, vagy ilyesmi.
En egy exemmel vagyok beszelo viszonyban, felszolgalo a kedvenc kavezomban, es ha o ott van, beszelunk par szot, de ennyi. Nem talalkozgatunk, nem irkalunk egymasnak (kivetel szulinap stb) Neki menyasszonya van, en jovore ferjhez megyek, tehat nem latom helyenvalonak ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!