Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha úgy érzem, kiégtem a párkeresésben?
Elég fiatal vagyok (21F), és eddig nemigen volt komoly párkapcsolatom. Megesett, hogy én lettem visszautasítva, volt, hogy nekem nem tetszett a lány. Próbálok olyan közösségbe, helyekre járni, ahol hozzám hasonló lányok vannak. Van önbecsülésem, intelligens vagyok, nincsenek magas elvárásaim, de valahogy még nem sikerült megfelelő párt találnom. Kipróbáltam a Tindert, de egyszerűen úgy érzem, hogy az egészhez semmi kedvem. Hiába van matchem, nem különösebben izgat, nem akarok chatelni.
Régen mindig izgalomba hozott, ha úgy éreztem, hogy lehet valami egy lánnyal, de jelenleg az egészet magasról szarom le. Én is vágyom egy kapcsolatra, de nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy visszaírjak egy lánynak, és ne csak tőmondatokban.
Jelenleg is van egy lány, akivel beszélgetek, de nem érzem azt, hogy beszélgetni akarok vele, és sajnos ez nem csak a Tinderen összevadászott lányokkal van így. Élőben kicsit jobb a helyzet, de ott sem igazán érzem a flow-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!