Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt h annyi visszautasítást kaptál h már nem is érdekel a párkeresés és szrsz az egészre?
Ha igen, leírod röviden a történeted, miért jutottál erre?
F/L is írhat.
Semmit nem akarok. Csak érdekel mások története.
Szoc fóbiásként nemigen tudok ismerkedni. De még csak alapvetően beszélgetni sem tudok idegenekkel..
Ebből kifolyólag én már kb 8 éve sz@rok az egészre...
30F
Valóban, a szingli nők boldogabbak, mint a nem szinglik egy rossz kapcsolatban.
De nekem ne mondja senki azt, hogy egy egészéges és harmonikus kapcsolat nem jobb a szinglisegnel…
Senki nem kapna elutasítást ha saját típusával próbálkozna.
Ha nem lenne olyan hogy egy proli szakmunkás vagy egy árva érettségivel oda menne egy 2 diplomás nőhöz. Vagy egy egyszerű melós 250 ezerrel nettóval oda menne egy vállakozó , cégvezető , főorvos stb család lànykàjàhoz aki már 20 évesen kapott a szüleitől egy lakást és egy 20 milliós autót. És utolsó sorban nem lenne elutasítás ha egy nem trendi, dagadt hapsi nem a magánál 10 évvel fiatalabb vékony szép csajokat zaklatná.
Olyan sajnos nincs
Nő vagyok, és soha többé nem akarok senkit. Lelkileg fogyatékos vagyok! Összetörtem, és nem tudok belőle felállni! 😪
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!