Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt h annyi visszautasítást kaptál h már nem is érdekel a párkeresés és szrsz az egészre?
Ha igen, leírod röviden a történeted, miért jutottál erre?
F/L is írhat.
Semmit nem akarok. Csak érdekel mások története.
9
Hogyne lenne? Te valószínűleg a családi minta miatt vonzod be az idiotakat, de egy kis önismeret és pszichológusi munkával kb pár hónap alatt tudnád, hogy mit cseszel el folyton. Csak dolgozni kell magadon, de ha ennyit sem akarsz megtenni magadért, akkor tényleg maradj inkább szingli…
11
2 évig jartam pszichologushoz, nem segitett.igen. en is igy latom, jobb, ha szingli maradok
Egy kis fogyatekossagom van, teljes eletetem eletem lehet, de sajnos sokan nem tudjak elfogadni.
En meg belefaradtam.
Igen beleuntam.
Majd jön mikor nem várod meg hasonlók...
Csoda h 1 kapcsolatom volt 34 év alatt.
Hosszú éveken át próbálkoztam az elmúlt 12 évben, de van aki még válaszra sem méltatott
#5 Egyéni vállalkozó vagyok.
Nem írnám le hogy pontosan mivel foglalkozom, nehogy felismerhető legyen. De a lényeg hogy az anyagbeszerzést és az eladás lebonyolítását leszámítva (Évi 10-15 alkalom) nem nagyon kell emberekkel találkoznom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!