Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nemnél gyakoribb hogy, a párkeresés célján hazudik?
És olyannak állítja be magát amilyenek szerinte a másik nem látni szeretné.
Mi ennek az ok?
És mi lenne erre a hazudozásra megoldás?
#4: "dagadt no csak profilkepe neten es 60 kilo megadva a profiljan"
Milyen profil? Közösségi oldal, vagy társkereső oldal / alkalmazás? Baromira nem mindegy ugyanis.
Mivel társkeresés szekcióban vagyunk így szerintem magadtól is kitalálod. Én azon vagyok meglepôdve pénisz méretet még nem kötelezô megadni manapság sehil. Mondjuk azzal látod biztos sokan hazudnának :).
#7: "Én azon vagyok meglepôdve pénisz méretet még nem kötelezô megadni manapság sehil."
Erre a témára egyedül ti, pasik vagytok rágyógyulva. (Lásd még: farokfotó küldözgetés.)
Millió egyszer leírtam ezt már én is. Sose fogják megérteni :D
A férfiak a dugásért hazudnak, akkor is, ha tudják, hogy nem illenek össze hosszútávon a nővel, a nők pedig a babaprojektért, megállapodós életszakaszukban hazudnak, tüntetik fel jobb színben magukat, említik meg csak később a gyereket, hiteleket, alkalmi kalandokat, szexkapcsolatokat, rosszlányokos múltat (ha utóbbiakat egyáltalán megemlítik), amikor épp prémium férjalapanyag-kereső üzemmódban vannak.
Tehát nem hoznám ki egyik nemet sem győztesnek, kár is ezen vitázni, mindkét nem más-más motiváció miatt hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!