Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik nemnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik nemnél gyakoribb hogy, a párkeresés célján hazudik?

Figyelt kérdés

És olyannak állítja be magát amilyenek szerinte a másik nem látni szeretné.

Mi ennek az ok?

És mi lenne erre a hazudozásra megoldás?

#hazugság #Kifordul magábol #teszi a szépet
2022. szept. 28. 17:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%

Majd, ha egyszer széttennéd egy kiskukisnak és ott vagy kénytelen szembesülni a valósággal megváltozik a véleményed :). Részemröl ok lenne, ha kötelezô lenne személyiben feltüntetni ezt, fölösleges köröket meg lehetne spórolni. Hülye nôk kedvéért a 16 centi meg nem számít kicsinek nem arról van most szó.

2022. szept. 28. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
#10: tévedsz, ha azt hiszed, hogy kivétel nélkül az összes nő családot és gyereket akar.
2022. szept. 28. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12

Én is ezt ugatom nekik... Nem fogják fel.

2022. szept. 28. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
13. Csak a többség, míg férfiaknál az a kisebbség aki akar.
2022. szept. 28. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14 Te nem arról hadoválsz folyton, hogy a nők nem akarnak párkapcsolatot? Most meg nemcsak hogy párkapcsolatot, de házasságot és gyereket is akarnak? Össze vagyok zavarodva...
2022. szept. 28. 20:13
 16/18 A kérdező kommentje:

15. Általában arról hadoválok hogy szexelni nem akarnak.( https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Kapcsolatot akarnak, csak nem olyan áron, és nem annyira mint a férfik. Nincs megfelelő számú értékes pasi. Meg tenni nem akarnak azért hogy kapcsolatuk legyen. Ettől még akarnak.

2022. szept. 28. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Tinderből kiindulva, a férfiak inkább anyagiakban (bérelt kocsi, pozíció, fizetés), "számokban" (életkor, magasság) szoktak füllenteni.

Az külön alfaj, aki kapcsolati dolgokban hazudik (házas/van párja, de egyedülállónak mondja magát; csak szexre keres, de azt hazudja, hogy komolyat akar). Szerintem ők a kisebbség, de olyan aktívak, hogy a neten szinte minden nő többe is bele fog futni.

A nők főleg a külsőségekkel manipulálnak (full smink, előnyös szög, filterek stb., aztán előben fel sem lehet ismerni), a súly is ide tartozik (kevesebb kg megadva, behízás előtti képek, max. "mellig érő" képek).

Illetve gyakori még a kínos dolgok elhallgatása múltból: pénzért szex (sokkal gyakoribb, mint hinnénk); szingliként töltött idő (pl. 1 éve szingli, holott de azért 2-4 sráccal lefeküdt párszor közben); korábbi partnerek száma (3-4x több a valóságban).

Szintén nőkre jellemző, bár nem tipikus hazugság az "agyhúzás": egyszer lelkesek, flörtölnek, kezdeményezőek, máskor pedig xarnak az ember fejére. Ha a férfi kezdi feladni, akkor megint dobnak egy csontot, de aztán megint full passzívak lesznek. Aztán ha elküldik őket melegebb éghajlatra, akkor boci szemekkel néznek, hogy csak barátkozni akartak...

2022. szept. 28. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet ilyet kijelenteni.

Eleve, mit jelent a hazugság? Tindereztem, Badooztam, Jaumo és minden nagyobb app megvolt. Azokról az emberekről (volt közte nő és férfi is), akikkel élőben találkoztam/ beszéltem videóchaten/ ismerősök lettünk Facebookon és láttam képeket amikben megjelölték, kb 95 százalékukról elmondható, hogy nem a realitást mutató képeik vannak fent. Ez már hazugság? Mindkét nemre ugyanúgy igaz.

Na ugye mindenki csak a pozitív dolgokat írja ki magáról. Hogy mit szeret, hogy viccesnek gondolja magát, mik a jó tulajdonságai, valami frappáns szöveget is odarak hogy jófejnek tűnjön. De elfelejti mondani hogy nincs túl az exén, erősen szexista, hisztis, túlzott rendmániás és még sorolhatnék ezeregyet.

Ráadásul ezekben a pozitív dolgokban is ferdítünk, pl én magam akkor is azt írtam hogy "imádok sportolni", mikor aktívan versenysportoltam, meg amikor kínkeservesen heti 2x lerángattam a s$eggem futni.

Ez is mindkét nemre egyformán igaz, hogy a legjobbat mutatják.

Talán az dönthetne a férfiak "javára", hogy sokan egy dugásért mondanak minden szépet, ez a messziről kiszagolható álnyájasság...

2022. szept. 29. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!