Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással más lesz?
A barátommal nagyon megromlott a kapcsolat, folyton ingerült volt, engem le hordott mindennek, penzt hazaadni már nem akart, azt mondta, hogy inkabb vesz maganak kaját, mert így többet ad, ha bepótol.
Az összes pénzét vegul eljátékgépezte, mert jatekfüggő.
Vegul kiderult, hogy mellettem találkozgatott végig nőkkel es egyikkel akit mar régről ismer össze is költözött, miutan szakítottunk.
Letezik, hogy en hoztam ki a rossz oldalait mert nem szeret engem es massal sokkal jobb lesz ?
Ja ne agyaljak isten őrizz
Veszek pirulát agyalás ellen vagy radírt hogy nehogy mar meg egyszer eszembe jusson isten őrizz
Elképzelhető, hogy mással jobban fog bánni. Igazából nem tudhatod meg ezt már soha. Én is jártam hasonló cipőben, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy az egyik gyerekem apukája, aki velem nagyon elutasító volt és nagyon rossz volt a kapcsolatunk, majd talál-e olyan nőt, akivel rendes lesz. Elég sok idővel a szakításunk után talált egy olyan nőt, akivel én is találkoztam. Nagyon szimpatikus nő (bár teljesen más, mint amilyennek az exem leírta az ideálját). Viszont kiderült, hogy egy ideig külön voltak, mert exem egy másik nővel jött össze, azzal nem volt jó és így újra kezdték. Na most ezek után ki tudja, mi a helyzet? Én biztos nem nagyon akarnék olyannal együtt lenni, aki egyszer már szakított velem egy másik nő miatt, de ők szemmel láthatóan jól elvannak.
Szóval én csak azt tudom neked javasolni, hogy próbálj meg ezen nem agyalni. Én őszintén mondhatom neked, hogy semmi jelentősége, hogy mással hogyan viselkedik (egyrészt soha nem fogod tudni, hogy mi a valóság, másrészt tényleg nem fontos).
Remélem, hogy te nem fogsz éveket tölteni felesleges gondolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!