Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szerintetek mennyi idő után fair egy nőnek mással lefeküdni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel hétvégén szakítottunk, de csak ma tudott eljönni az itt maradt cuccaiért. Mi nem szexeltünk 3 hónapja, és látszott hogy frusztrált ideges, és ki van, én pedig nem igazán preferáltam, hogy magának csinálja. Mikor ma jött teljesen “kisimult volt”. És akkor megjegyeztem neki, hogy nem igazán helyes dolog, hogy csak így odadobta magát máris másnak. Erre mosolyogva közölte, hogy “Nyugi, mind a ketten rád gondoltunk közben” és kb ekkor el is ment. Ezzel elismerte, hogy csinálta valakivel. Szerintetek ez igazságos, rendes dolog? Nem k.rvás kicsit?😂 Nem tudom hogy tudtam több mint 4 hónapig ezzel a nővel lenni…

2022. okt. 28. 14:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
99%
Ex, semmi kozod hozza mit csinal.
2022. okt. 28. 14:36
 2/42 anonim ***** válasza:
99%
Elhiszem hogy nem esik túl jól, de szingli szóval joga van szexelni bárkivel bármikor.
2022. okt. 28. 14:38
 3/42 anonim ***** válasza:
99%
Tök jófej az exed! Én se fogalmazhattam volna szebben😁
2022. okt. 28. 14:40
 4/42 anonim ***** válasza:
96%
Ha te dobtad akkor mit erdekel? Ha veled nem akart dugni regota akkor megertem a fajdalmad..
2022. okt. 28. 14:40
 5/42 anonim ***** válasza:
99%
Gondolom,ha te szexeltel volna,az normális lenne,mert te pasi vagy
2022. okt. 28. 14:41
 6/42 anonim ***** válasza:
99%
A szakítás után 5 perc múlva már lehet mással szexelni, sőt egy perc múlva is.
2022. okt. 28. 14:42
 7/42 anonim ***** válasza:
99%
Akkor, amikor csak akar.
2022. okt. 28. 14:46
 8/42 anonim ***** válasza:
99%

Lehet, csak viccelt és azért volt kisimult az arca, mert megszabadult tőled, aki hónapok óta nem akarta megdgni. 4 hónapot voltatok együtt és abból 3 hónapja nem volt szex ? Az azért elég durva.

De amúgy akkor szexel, amikor akar. Téged gondolom nem csalt meg, úgyhogy teljesen fair volt, neked meg semmilyen szamadassal nem tartozik azt illetően, hogy a továbbiakban kivel és mikor fekszik le.

24N

2022. okt. 28. 14:50
 9/42 anonim ***** válasza:
93%
Kb 1 óra! Szakítás után, mindenki szabad.
2022. okt. 28. 14:53
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor amikor akar, exed, semmi közöd hozzá!

Nem kúrs! Nő és vannak igényei! Ennyi!

N

2022. okt. 28. 14:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!