Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után szerintetek mennyi idő után fair egy nőnek mással lefeküdni?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel hétvégén szakítottunk, de csak ma tudott eljönni az itt maradt cuccaiért. Mi nem szexeltünk 3 hónapja, és látszott hogy frusztrált ideges, és ki van, én pedig nem igazán preferáltam, hogy magának csinálja. Mikor ma jött teljesen “kisimult volt”. És akkor megjegyeztem neki, hogy nem igazán helyes dolog, hogy csak így odadobta magát máris másnak. Erre mosolyogva közölte, hogy “Nyugi, mind a ketten rád gondoltunk közben” és kb ekkor el is ment. Ezzel elismerte, hogy csinálta valakivel. Szerintetek ez igazságos, rendes dolog? Nem k.rvás kicsit?😂 Nem tudom hogy tudtam több mint 4 hónapig ezzel a nővel lenni…2022. okt. 28. 14:35
31/42 anonim válasza:
Beteg ember vagy és még te érzed megsértve magad.. agyturkaszhoz menj el ocskos !
32/42 anonim válasza:
Hat ha mar te nem elegitetted ki, valakinek ki kellett. Azt en sem ertem, minek szerencsetlenkedtetek ennyi ideig, 4 honapos kapcsolatban 3 honapig semmi szex..amikor pont az elejen kellene ugy mint a nyulaknak.
35/42 anonim válasza:
Sárkány ellen sárkányfű!
Minél előbb annál jobb!
36/42 anonim válasza:
Jézusom, csak a kommentek között derül ki, hogy kérdező képes volt megtiltani a barátnőjének, hogy maszturbáljon minek után 3 hónapig képtelen volt megdugni :DDDDDDDD Egy igazi szánalmas nyominger lehetsz. Valószínűleg a csaj hamar rájött, hogy piacképes és kár az idejét egy ilyen töketlen hülyegyerekre pazarolni mint amilyen te lehetsz és inkább keresett egy igazi férfit, aki rendesen megdugja és kielégíti a szexuális igényeit. :) Lehet én voltam az :)
37/42 anonim válasza:
Egyébként nem, nem én voltam az. A csaj valószínűleg szivatni akart és ezzel odaszúrni egyet - még ez sem esett le?
38/42 anonim válasza:
Magyarázza meg nekem valaki, hogy egyáltalán kapcsolatnak nevezhető-e az a valami, ami 4 hónapja tart, de utoljára 3 hónapja dugtak. Ez nekem valahogy rettentő nonszensz :D
39/42 anonim válasza:
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy kérdező vajon abban a 3 hónapban mit csinált a farkával? Mert bárhogy nézzük, mindenhogy ciki. Ha kiverte, akkor egyenlőtlen, hogy közben megtiltotta a csajának. Ha nem verte ki, akkor 3 hónap szex és maszturbálás nélkül, hmmm....Miért nem megy szerzetesnek inkább? :)
40/42 anonim válasza:
" Nem k.rvás kicsit?"
És ha qrvás?!
Egy jó dugás = fél egészség!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!