Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lassan 1 éves exemmel beszélgetek, és ha kiderül hogy azóta mással volt már, és érzem hogy elkezd felmenni a pulzusom stb az mit jelent?
Barátom ugy van vele, ha szakitunk is, vár rám honapokat, félévet is talán, folyamatos kontroll mellett van e pasim, de ha 1 év mulva akarnék kibékülni csak, esélytelen lenne. Nem fog 1 éven át figyelgetni, elenged, de utána felejtsem is el. Nincs visszaut.
Fordítva én meg úgy vagyok vele hogy ha szakitok valakivel, es nem tudok rola semmit, es megint összejönnének, abszolut nem érdekel volt e valakivel, az érdekel csak hogy kibekules után szent e. Volt már meg lenne is ilyenre példa hogy sok idő után kezdjük csak ujra. Addig mindkettőnknek volt vkije, engem ezek nem érdekelnek már.
Viszont a szünetet azt komolyan veszem. Azaz ha nem szakitunk csak szünet van mert mélyponton vagyunk, és mindkettőnk magába kéne szálljon hogyan tovább, ha ez idő alatt vki csajozik, szó nélkül vágom ki.
folyamatos kontroll mellett van e pasim - ha nekem ezt a szemembe mondaná a barátom, abban a másodpercben kidobnám a francba.
Az ilyen elmebetegek feynegetik meg a nő új fiúját, vagy gyújtják fel a "hűtlen rbncot", amiért szakítás után merészel másra nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!