Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a barátomnak, hogy zavar ez az új szokása?
Figyelt kérdés
Hetente kétszer suli után szoktam felmenni hozzá, úgy egy hónapja megkért rá, hogy amikor belépek az ajtón (adott kulcsot) akkor az előszobában vetkőzzek le, mert olyan jó érzés neki, hogy kijön a szobából és ott lát bugyiban. Eleinte nem zavart, szívesen meg is tettem, de mostanában kicsit zavaró. Főleg azért is mert ez idő alatt egy orális szexen kívül más nem is volt közöttünk.2022. márc. 24. 03:52
1/32 anonim válasza:
Mond meg neki hogy téged meg ez zavar mert megalázó. Becsüljön meg jobban. Még a végén a haverjait is odahívja.
2/32 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy megteszi, mert eléggé féltékeny
2022. márc. 24. 05:37
3/32 anonim válasza:
Miért nem ő vetkőztet le?
Vagy van neki ilyen nőgyógyászos beütése?
4/32 anonim válasza:
Ez bőven úgy hangzik, mintha számára a szex lenne az első és nem te.
Egyébként mennyi idősek vagytok. Te sulis vagy, tehát 15-20 közöttire tippellek. Ő viszont ha saját lakással rendelkezik (mert anyánk lakásához mégse adunk kulcsot random bárkinek) akkor 30 körül lehet.
5/32 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok, ő 24 lesz májusban.
2022. márc. 24. 06:19
6/32 anonim válasza:
Ami zavar, őszintén mondd el. Ő a barátod, nem egy idegen, hogyha nem tudjátok megbeszélni a problémákat, halálra van ítélve a kapcsolat. Nincs kötelességed, nem kell eltűrnöd semmi olyat, ami megalázó, rosszul esik, hogyha ő is szeret, biztosan meg fogja érteni és nem akarja, hogy neked rossz legyen.
8/32 anonim válasza:
Jó úton haladsz,hogy tárgyiasítva légy!
9/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mondjam el neki, hogy ne sértődjön meg. Azon is megsértődött egyszer, mert vett egy rózsaszín tangát én meg nem vettem fel, mivel én csak fehér bugyit hordok, abból is csak csipkéset és pamutot.
2022. márc. 24. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!