Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a barátomnak, hogy ez zavar vagy próbáljam meg elfogadni?
Gondot okozhatnak valamilyen módon neveltetésbeli különbségek egy kapcsolatban. (Éppen ilyen berögzült MÉLYEN ELTÉRŐ szokások miatt fogok szakítani egy férfi ismerősömmel.)
Én nőként voltam ilyen ölelkezős/puszilkodós az anyukámmal - amíg élt. (Ha az anyukája visszamegy külföldre, akkor nyilván nem látják majd egymást mindennap.) Nem hinném, hogy "mamahoteles", bár a leírásból egy kicsit mintha még is az lenne...
Elég sok mindent nem lehet előre látni, csak később. Milyen dolgok tartanak mellette? Mit nyújt neked ez a "barát", amire szükséged/igényed van?
Igen, az úgy kicsit más, hogy ritkábban találkoznak a külföldi munka miatt, de amúgy nekem is volt ilyen barátom még amikor 18 voltam. Az akkori barátom is annyi volt, és egyszerűen az anyukája irányította minden cselekedetét. Akkor kellett ennie, amikor ő mondta, akkor találkozhattunk, amikor ő mondta, ha esetleg volt egy vitánk vagy nézeteltérésünk vagy rohant az anyjához, vagy pedig felhívta egyből az eszmecserénk közepén, hogy megkérdezze tőle, hogy melyikünknek van igaza, meg állandóan puszilgatták egymást, exem rendszeresen kérdezte is ilyen vinnyogó hangon, hogy: "kaphatok egy pusziiit?", aztán odaszaladt hozzá, és szinte ráugrott.
Nem tehetek róla, de számomra ez visszataszító volt, és egyre jobban megölte a vonzalmamat iránta, és utána már egy idő után nem volt semmi sem ugyan olyan, a végén szakítottam vele. De nem csak emiatt, sok más dologban is kiütközött, hogy én már előrébb tartok az életben, mint ő, és többre vágyok annál, mint amit vele tudnék elérni.
Na most ő vagy fiatal még és azért csinálja, (mármint a te barátod) vagy alapból ilyen anyuci pici fia beállítottságú. Mert közös ismerősök elmondása alapján az én exem azóta már ugye 23 éves mint én, és eléggé talpraesett lett, zenéket csinál kiadóknak, saját márkát tervez, tőzsdézik, és annyit dolgozik, hogy alig van ideje. Lehet külön is él már. Úgyhogy nem hiszem, hogy már olyan lenne mint régen, szóval lehet neki csak kellett egy pár év, hogy megérjen. A férfiak lassabban érnek, mint a nők. Lehet a te barátodnak is kell egy pár év, hogy komolyodjon és leszakadjon. Vagy nem. Az is lehet, hogy egész életében ilyen lesz. Lehet az én exem is még mindig ilyen. Ki tudja. Lehet többet segítene a szitun az, ha külön költöznétek anyukától, így nem töltenének olyan sok időt együtt akkor, amikor hazajön. Alakítsátok ki a ti saját kis életeteket, családotokat és legyetek azzal elfoglaltak. (Az is család, ha ketten vagytok.)
A ti helyzetetek amúgy nem tűnik olyan vészesnek így leírás alapján, de az már elég, hogy téged zavar. Mindenféleképpen beszélj vele, de csak finoman. De muszáj minden problémáról beszélnetek, hiszen egy kapcsolat csak így lehet egészséges és működőképes.
"Nyár elején az anyukája visszamegy külföldre"
Tehát kint dolgozott, most ideiglenesen itthon van, aztán megy vissza.
Nos, így teljesen érthető, ha a lehető legtöbb időt együtt akarják tölteni, méghozzá akár kettesben. És hogy sokszor megölelik egymást, mert örülnek, hogy most bármikor megölelhetik egymást. Egyébként a gyakori ölelgetésben akkor se látnék problémát, ha nem járna el messzire dolgozni az anyukája. Tényleg, téged is gyakran és szívesen ölelget a párod? Ha igen, akkor inkább örülj, mert a kettő összefügg: szereti az ölelést, neki valószínűleg ez a szeretetnyelve. És azért vált ilyenné, mert az anyukája is sokat ölelgette őt kicsi kora óta. Ha viszont téged - anyukájával ellentétben - nem nagyon ölelget, na, akkor ezen nagyon el kell gondolkodni.
Az autóban való ülésrendet mondjuk nem értem. Miért kell a párodat folyton navigálni? Folyton ismeretlen utakon jártok? Mik vagytok ti, felfedezők? A saját települését és annak közvetlen környezetét csak ismeri annyira, hogy nem az anyukájának kell mondania, merre menjen!
3-4.
Az nem indok hogy az anyja ritkán van itthon, akkor sem kell reggeltől estig csókolózni a mamival. Ez rohadtul nem normális, és nem ettől bensőséges egy anya-fia kapcsolat.
Az van, hogy a köldökzsinórt egyik sem vágta még el. Szar helyzet, és te szopsz miattuk.
Lökött anya, lökött fia. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!