Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóljak a barátomnak, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a barátomnak, hogy ez zavar vagy próbáljam meg elfogadni?

Figyelt kérdés
Lehet fura, hogy engem ilyesmi zavar, de a mi családunkban ez nem szokás, de persze ettől még lehet normális dolog. 22 évesek vagyunk mindketten és jelenleg együttélünk az anyukájával, akivel rengeteget ölelgetik/puszilgatják egymást. Úgy kell elképzelni, hogy néha csak random odamegy hozzá a barátom és megpuszilja meg az anyukája is napi legalább 10x. Nekem ez annyira idegen dolog és nem féltékeny vagyok, de mégis zavar. Meg sokszor kettesben mennek vásárolni és, ha mondom, hogy mennék én is, mert szükségem lenne erre vagy arra, akkor a barátom mindig mondja, hogy megveszi ő vagy elmegyünk majd ketten, de most az anyukájával akar menni. Ez is olyan fura, ilyenkor úgy érzem szándékosan kihagynak belőle, de hiába kérdezem nem indokolja meg, csak ne menjek most velük. Ha utazunk valahova akkor is előfordul, hogy mondja üljek hátra, mert jobban szereti, ha az anyukája navigálja.Eddig nem tettem szóvá, mert félek, hogy félreértené vagy meghallja az anyukája valahogy, aztán megutál. Nyár elején az anyukája visszamegy külföldre, úgyhogy utána ritkábban találkoznak majd, szerintetek addig próbáljam meg elfogadni vagy óvatosan nem gáz, ha szóba hozom, hogy nekem ez érdekes?
2022. márc. 18. 05:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként én kérdeztem hogy csonka család e.

Ott nagyon sokszor látom azt, ahol az anyuka egyedül neveli a fiút és teljesen elkenyezteti, körül ugralja, kb egy cseléd lesz neki, amit aztán a parjatol is elvár majd később, mert ebben nőtt fel, neki ez a normális.

Normál esetben a paroddal kialakított család lesz az “új” csalad, az élvez majd prioritást, de az ilyen emberek életében ez a sorrend sosem fog változni és mindig elsőbbséget élvez majd az anyuka veled szemben, ami nem egy túl előnyös dolog.

Ezen nem fogsz tudni valtoztatni, az egyik barátnőm is ilyen helyzetben volt, tipikusan ugyanez a szitu, kb hárman voltak a kapcsolatban.

Vagy elfogadod ezt így vagy lelepsz, mert ez nem lesz jobb, de rosszabb egészen biztosan.

23N

2022. márc. 18. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Ilyen erős kapcsolatnak vannak előnyei, de igencsak kockázatos. Azt ajánlom, hogy kezdjed tólni a különköltözés felé. Menjetek együtt albérletbe.

Ne próbálj most közéjük állni, mert abból nem jössz jól ki

2022. márc. 18. 10:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen egyébként csonka család. A barátom engem is nagyon sokat ölelget/puszilgat, imád összebújni, de hát ez azért normális dolog is. Az anyukáját 15 éves kora óta csak hétvégén és a szünetekben látta, mert kolis volt, aztán meg az anyukája már kiköltözött Angilába, úgyhogy tényle ritkán találkoznak, azóta most van az első alkalom, hogy így hosszabb időt tudnak együtt tölteni. Ezért is van, hogy bár 2 éve együtt vagyunk nekem még csak most tünt fel a dolog.
2022. márc. 18. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Ó szívem, majd ha egyszer lesz olasz pasid, na akkor mit fogsz ide kiírni...
2022. márc. 18. 10:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem lesz.
2022. márc. 18. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki.
2022. márc. 19. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!