Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jelezzem a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem a barátomnak, hogy zavar ez az új szokása?

Figyelt kérdés
Hetente kétszer suli után szoktam felmenni hozzá, úgy egy hónapja megkért rá, hogy amikor belépek az ajtón (adott kulcsot) akkor az előszobában vetkőzzek le, mert olyan jó érzés neki, hogy kijön a szobából és ott lát bugyiban. Eleinte nem zavart, szívesen meg is tettem, de mostanában kicsit zavaró. Főleg azért is mert ez idő alatt egy orális szexen kívül más nem is volt közöttünk.

2022. márc. 24. 03:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

9: Tehát ha te vennél neki egy rózsaszín tangát, akkor zokszó nélkül felveszi és nem sértődik meg rajta? Avagy ez csak egyirányú, hogy neked kell mindent szó nélkül eltűrni és mindig az van, amit ő akar?

Nem túl felnőtt hozzáállás hisztizni ilyen apróságok miatt, mint egy rossz gyerek, aki nem kapja meg, amit akar. Időnként szép dolog kedvezni a párodnak, hogy boldog legyen, ugyanakkor a helyedben nem adnám alá a lovat, mert nem lesz saját akaratod a kapcsolatban.

2022. márc. 24. 06:44
 12/32 anonim ***** válasza:
67%
Najó, ez már tuti kamu.
2022. márc. 24. 06:59
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
A legjobban úgy jelezhetnéd,hogy nem mêsz oda.
2022. márc. 24. 06:59
 14/32 anonim ***** válasza:
96%

Exem volt hasonlo.

Nala mindig miniszoknyában "kellett" lennem meg platformos tűsarkuban stb. Ilyenek voltak az otthoni gönceim.

Egyszer amikor viszont veszekedett velem akkor felőltöztem mert hülyén éreztem magam hogy neki bájolgok, közben meg gyökérkedik velem. Aztán leb.szott hogy miert öltöztem fel. Köcsög volt. Azért.

Utána már a kedvem szerint öltöztem csak neki

2022. márc. 24. 07:32
 15/32 anonim ***** válasza:
96%
És miért nem dug meg? Ezt lehet tudni? Legalább az orál kölcsönös?
2022. márc. 24. 08:17
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
Engem az érdekel, hogy erre a reakció miért nem az, hogy nevetsz egyet? Ha nekem elmondaná valaki, hogy ezt akarja, hát olyan szívből jövőt kacagnék.
2022. márc. 24. 08:46
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Madárijesztőnek még nem kellett beállnod a gyümölcsösbe? Szlmakalapban és kockásingben, természetesen. Mert a madarak így szeretik.
2022. márc. 24. 08:56
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már önbecsülésed...

Mondd el neki, hogy ebből most volt elég. Ha neki ez kell, akkor keressen mást.

2022. márc. 24. 09:14
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom hogy mondjam el neki, hogy ne sértődjön meg."

Mi van, megsértődik, hogy meguntad a szexbaba cosplayt? Mellesleg milyen világégés történik, ha mfg talál sértődni? :D

2022. márc. 24. 09:35
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Na,ezt hívják úgy hogy ingyen prosti.

És ha megsértődik, akkor mi van? Ki nem sz@rja le?

Vagy te így boldog vagy? Meg akarod őrizni a kapcsolatot ilyen "jónak"?

Eleve miért mentél bele ebbe? Ennyire rettegsz hogy szakítanak veled?

2022. márc. 24. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!