Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő és a férfi is lakásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő és a férfi is lakásban lakik (lakótársakkal) kihez kéne/illene először felmenni?

Figyelt kérdés

Mindkettőnknek van lakótársunk, eddig 3 randink volt, még nem történt semmi, de már lassan oda érünk, még 1-2 találkozó.

Csak úgy látom nem akar nyomulós lenni, meg felhozni ezt a témát.

Én eddig mindig a férfi lakásán voltam fent először.

25n

2020. okt. 5. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem alapjáraton a lányhoz kellene először felmenni. A férfi menjen hozzá, ne fordítva. Persze manapság ez elég sokszor problémás, például ha a lány még otthon lakik. Olyankor egyszerűbb, ha a sráchoz mennek. Ha a srác is otthon él még, akkor is jobb így, mert valahogy a fiús szülők nem olyan szívbajosak. A lány szülei ezzel szemben tuti kib***ák a srácot.

Ha már tényleg egyik sem él otthon, akkor a srác menjen a lányhoz. Alap.

2020. okt. 5. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs erre szabály.

Ahogyan kijön a lépés.

2020. okt. 5. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szabály erre.

A ti esetetekben szerintem ahhoz menjetek fel akinél jobbak a körülmények.

Nem a lakókörülményekre gondolok nyilván.:D

De mondjuk tudod,hogy nálatok extra vékonyak a falak,vagy a lakótársad hajlamos nem intim teret hagyni akkor inkább menjetek a másik félhez.

Ilyen szempontok szerint érdemes mérlegelni szerintem.

2020. okt. 5. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is oda ahol nyugodtabban lehettek. Ha pl tudod hogy nálad akkor nem lesz ott a lakótárs oda. Vagy a lakótars mennyire zavar.

Falak, szobák elrendezése stb.

Ahol kenyelmesebb és jobban lehet kettesben lenni.

2020. okt. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!