Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó ötlet felmenni hozzá?
szóval...jópár éve ismerek már egy srácot,de mindig is csak neten beszétünk...elmúlt hónapokba oda jutottunk hogy oké,akkor megpróbáljuk a dolgot,összejövünk
ma találkoztunk először...kis séta volt :)
holnap viszont szeretné ha felmennék hozzá és filmznénk...az ötlettel nincs bajom,tetszik :) és biztos vagyok benne hogy nem csinálnánk semmi...olyasmit (nem mintha ő nem akarná,de én biztos nem!!)
de félek...hogy csalódnom kell...hogy átver :| rengeteg rossz dolog történhet velem :/ bízok benne,de attól még félek
segítenétek?
(most lehet hogy egy kis K****-nak tartotok sokan,de ha hiszitek,ha nem...nagyon nem olyan lány vagyok...17/L)
1. a SZEX szót miért nem lehet leírni?
2. miért lennél ettől k...rva?
elsőnek: 1. mert jobb így,2.mert már sokan azért is k....nak tartanak,mert beszélgetek egy sráccal :) és máodik talin felmenni hozzá :) nekem is fura
második: tetszik a hozzáállásod :D köszii
harmadik: köszönöm :D fő az őszinteség :*
negyedik :) az eszem valahogy nekem is ezt mondja(mert félek)...másrrészt viszont tetszik az elképzelés,hogy felmegyünk,nézünk egy jó kis filmet... :/
köszi a választ :)
(többieknek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!