Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme vidékiként felmenni Budapestre rapid randira?
Vidéken lakok, nálunk is vannak hasonlók, pl. lakat és kulcs partik. Konkrétan rapid rendi nem rémlik.
Ha csak kíváncsi vagy, és a poén kedvéért bevállalod, akkor hajrá!
De ha kapcsolatot is tervezel, akkor nincs értelme, mert 50 km igenis sok, ha nem távkapcsolatot tervezel, heti-két heti találkozásokkal.
Minimum Lexus-al érkezel? Minimum van 2 saját lakásod? Egyik sem? Akkor semmi esélyed se rapidon se az életben. Manapság a női igényekhez fel kell nőni, jönnek a tüntetések ezerrel folyton, hogy nem így van, de én még nem találkoztam olyan nővel, akinek ne az lett volna a 2. vagy 3. kérdése, hogy saját lakásban lakok-e és/vagy milyen autóm van.
Pedig mióta Budapestre költöztem (1 éve) volt vagy 8 randim, és előtte is vidéken nem egy!
28/F
Fiúkák: miböl gondoljátok, hogy a kérdező pasi!?
Akiknek sose volt még csaja az meg ne ossza itt az észt, hogy mi kell a nőknek.
Ha tudnátok, lenne csajotok. ;) De nincs. ;)
Persze hogy van értelme, mindennek van értelme amit csak szeretnél, amitől boldog vagy, amitől jól érzed magad.
Nem kell előre forgatókönyveket gyártani mint a többi hozzászóló már megtette : lexus, bkv, pénzéhes nők stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!