Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondolnál, ha már mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, ha már mással látnád?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ~2 hónapja szakítottunk a volt párommal, kicsivel több mint 4 éves kapcsolat volt. Elég sok konfliktusunk volt már a végére, aztán beláttuk, hogy ez nem működik így tovább és véget vetettünk a dolognak, mondhatni szépen váltunk el. Előadta a soha sem felejtelek el, nem tudom hogyan fogom túltenni ezen magam szövegeket. Aztán most meg már látom, hogy az új párjával karácsonyozik.. Már túl tettem magam rajta nagyjából de azért a mai napig beugrik még 1-2 dologról, 4 évet teljesen elfelejteni 2 hónap alatt és már új kapcsolatba ugrani.. hát nem is tudom.. Tudom közöm nincs hozzá, azt csinál amit akar de azért elég érdekesnek találom ezt, hogy ilyen “új” kapcsolat és már hozzuk visszük a családhoz is. Az adott személyt még soha nem is láttam, nem is hallottam róla, hogy valami ismerősi körében lett volna szóval ez ilyen teljesen a semmiből jött valaki lehet..

Elég furán és értetlenül állok most ez előtt.. Ezek szerint már képben lehetett akkor is ez a személy amikor még együtt voltunk? De szakítás után még néha írt ilyen semmis kis ürügyekkel kb. csak azért, hogy még beszéljünk pár szót.. Ha képben lett volna akkor miért irkált még nekem? Azt meg nem hiszem, hogy 1 hónapos ismertség (vagy annyi se) után már be van mutatva mindenkinek..

Szóval mindig oda lukadok ki, hogy ez már nem olyan friss dolog.. Most teljesen átverve érzem magam, ki tudja mióta folyhatott ez a hátam mögött (ha így is volt).. Legszívesebben megkérdezném tőle, hogy akkor most tényleg át voltam e verve vagy hányszor meg mióta.. (De nem fogom)

Ti mit gondolnátok, ha ilyen helyzetben lennétek? (Tudom le kellene sz**ni az egészet..)

2022. dec. 27. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

Ki melyik nemhez tartozik? Hány évesek vagytok?

Mennyire volt erős a harmónia közöttetek? Miért romlott meg az összhang?

2022. dec. 27. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sz*rd le az egészet, nem fog menni egykettőre, de el kell engedni és csakis magadra koncentrálni.

Nem érdemli meg az exed, hogy rajta agyalj és azt tartsd szem előtt, hogy miért nem működött így valamivel "könnyebb" atveszelni az egészet, másképp nem lehet.

2022. dec. 27. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

"4 évet teljesen elfelejteni 2 hónap alatt és már új kapcsolatba ugrani"

Itt a lényeg az egész szövegedben. Megnyugtatlak, soha nem is szeretett, ha ilyen könnyen túl tudott rajtad lépni és összeszedett valakit.

Egyébként meg, én fordított helyzetben örülnék a "sikerének".

Volt egy nagyon rövid kapcsolatom, ahol tényleg szerelmes voltam, de a lány csak hülyített. 4 hónapig ismerkedtünk, összejöttünk, és 2 hét után 180°-ot vett, teljesen megváltozott. 2 hét, szóval még kapcsolatnak sem nevezném.

De, ha látnám valakivel most, akkor nem érdekelne, és örülnék neki, hogy talált valakit, akivel boldog lehet. Ennyi.

Te is tegyél így, örülj a "sikerének". Koncentrálj magadra, tanulj, fejleszd magad, járj el edzeni, bármi. Az nem megoldás, ha most begubózol és azon agyalsz, hogy "Úristen, lett valakije, vajon mit ronthattam el?".

Nyiss mások felé is, mert lehet, hogy csak arra lenne szükséged, hogy megismerj új embereket, aztán kitudja, lehet találsz valakit, akivel komolyabb dolog is összejöhet.

2022. dec. 27. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha túl tetted volna magad rajta, akkor nem kérdeznéd, hanem egyszerűen leszarnád! A többi csak duma.
2022. dec. 27. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, hogy nem ment tönkre, és próbál teljes életet élni.
2022. dec. 27. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

ha Te találtál volna valakit, megismerkedtél volna valakivel akár 1 hónap után és vidám boldog lennél mellette, rohadtul nem érdekelne, hogy ő 2 hónap után már talált valakit.

A kapcsolatnak vége, kész, nincs mire várni. Nincs gyászidőszak. Megy tovább az élet.

És ha jó lehetőség van nem szabad kihagyni...

2022. dec. 27. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet már a hátad mögött kavart vele. Tesóm is ilyen, minden pasiját így váltotta le és alakult a B terv már szakitas előtt, kb 1 hónapig nem volt egyedülálló mert mindig volt egy férfi akivel már csak az előző pali lelépését várták. Viszont van egy hülye szokása még, hogy a régi emberek felé érzett bűntudata miatt azért még nem engedi el őket és próbál hozzájuk közeledni, maga mellett tartani őket másik B tervnek, stb
2022. dec. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!