Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál egy fiúról,ha te lennél a plátói szelreme, de mással jönne össze, aki rámenősen rástartolt a semmiből ?
Azt gondolnám, hogy jól tette. Nem várt a beteljesületlen semmire, hanem élt a lehetőségeivel.
Nézd, azért voltál te a plátói szerelme, mert vagy nem viszonyoztad az érzelmét, vagy megjátszottad magad. Mindkét esetben jól cselekedett a srác. Engedd el.
Az attól függ. Ha nekem is ő a plátói szerelmem, akkor miért nem lett semmi? Ha mondjuk semmi akadálya nem volt, csak ő mafla volt kezdeményezni, őt kell felszedni, akkor azt gondolnám, meg is érdemli a sorsát, lehetett volna velem is. Kicsit haragudnék is, mert én viszont nem érdemeltem meg, de nem érdekelne onnantól. Ha nálam van akadály, akkor azt kívánnám, hogy legyen boldog. Nyilván ne várjon a semmire.
Ha nekem nem szerelmem, csak én neki, akkor nem érdekelne. Nem vagyok olyan egomán, hogy azt várjam, engem imádjon haláláig, miközben engem nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!