Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit éreznétek a helyzetemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek a helyzetemben?

Figyelt kérdés
Ráírtam exemre, mert eléggé magam alatt voltam és ő volt az egyetlen, akiről úgy éreztem, hogy megért. Elkezdtünk beszélgetni, felhívott magához, persze felmentem hozzá és szex lett a vége. Sokat beszélgettünk és úgy tűnt a hozzáállása alapján, hogy lesz folytatása a dolognak és én teljesen beleéltem magam. Ez két napja volt. Erre ma rámír, hogy átgondolta a dolgokat és mégsem fog működni. Szinte könyörögtem neki, hogy gondoljuk ezt át, de hajthatatlan volt. Engem okolt, hogy az én hibám, mert én írtam neki. Átverve érzem magam, úgy érzem, hogy csak játszik velem. Én még mindig szeretem őt, ő meg visszaélt ezzel, utána meg lepattintott. Nem hiszem el, hogy ennyire naiv vagyok. Már kezdtem elfelejteni, de most megint ott tartok, hogy nem tudok túllépni rajta.
2023. márc. 17. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

10, ne hisztizz. Az egészet te kezdeményezted és aktívan részt vettél benne. TUlajdonképpen te generáltad az egész helyzetet. Miért akarod rákenni?

Ha feljaánlkozol, miért a másik a hibás, ha él a lehetőséggel amit adsz neki?

2023. márc. 17. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem én ajánlkoztam fel. Ha csak meg akar dugni, miért mondja azt, hogy szeretne folytatást, két nappal később meg azt, hogy mégse? Visszaélt azzal, hogy még mindig szeretem. Ha csak dugni akar, keressen mást, ne engem verjen át.
2023. márc. 17. 14:32
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
Te használtad őt ki.
2023. márc. 17. 14:32
 14/17 A kérdező kommentje:
#13: Ja, hát igen, végül is én dugtam meg magam az ő farkával... Istenem, ti tényleg ennyire idióták vagytok? 🤦‍♀️
2023. márc. 17. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy kihasznált? Az egy pillanatig sem fordult meg a fejedben, hogy először ő is látott esélyt a folytatásra, aztán átgondolta és rájött, hogy mekkora baromságot csinált?

Miközben sajnáltatod magad, gondolj már bele a másik ember helyzetébe is, nem biztos, hogy te vagy az áldozat, simán lehet, hogy mindketten hoztatok egy hülye döntést, te azt, hogy megkerested, ő pedig azt, hogy belement a játékba.

2023. márc. 17. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Te írtál rá.

Te mentél fel.

Te hagytad, hogy szex legyen.

Te léptél rá a kapanyélre!

2023. márc. 17. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,nem ellened beszélek,meg nem vagyok a többiekkel sem,csak az általad leírtakra reagálok.

Ami szerint te voltál naiv, hiszékeny. Érezheted magad átverve, de nem az exed vert át téged, hanem te verted át magadat azhal, hogy beleélted magad egy olyan helyzetbe, ami már soha többé nem létezhet. Saj álom, de ez van.

Ez a kihasználás téma meg tényleg kicsit oda-visszás. Azért neked is jó volt, még akkor is,ha amúgy többet képzeltél bele.

Sajnálom, hogy így alakult, de jobb lenne számodra mihamarabb lezárni ezt a kapcsolatot, végérvényesen. Nem vele, ő már lezárta. Csak magadban kell rendezned a dolgokat, hogy tovább tudj lépni.

Meg kell gyászolnod a megszakadt kapcsolatot.

2023. márc. 18. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!