Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznétek a helyzetemben?
Figyelt kérdés
Ráírtam exemre, mert eléggé magam alatt voltam és ő volt az egyetlen, akiről úgy éreztem, hogy megért. Elkezdtünk beszélgetni, felhívott magához, persze felmentem hozzá és szex lett a vége. Sokat beszélgettünk és úgy tűnt a hozzáállása alapján, hogy lesz folytatása a dolognak és én teljesen beleéltem magam. Ez két napja volt. Erre ma rámír, hogy átgondolta a dolgokat és mégsem fog működni. Szinte könyörögtem neki, hogy gondoljuk ezt át, de hajthatatlan volt. Engem okolt, hogy az én hibám, mert én írtam neki. Átverve érzem magam, úgy érzem, hogy csak játszik velem. Én még mindig szeretem őt, ő meg visszaélt ezzel, utána meg lepattintott. Nem hiszem el, hogy ennyire naiv vagyok. Már kezdtem elfelejteni, de most megint ott tartok, hogy nem tudok túllépni rajta.2023. márc. 17. 13:53
1/17 anonim válasza:
Azt, hogy buta vagyok, mert írtam neki és oda jutottam, ahol vagy.
2/17 anonim válasza:
Haragot magam iránt. Olyan lelki állapotban amikor sebezhető vagyok, semmiképpen sem az exemet keresem fel, hogy szúrjon egy tőrt mègegyszer a szívembe.
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg nincs más, aki megért.
2023. márc. 17. 14:04
4/17 anonim válasza:
Ha ényleg megértene, a párod lenne, nem az exed.
5/17 anonim válasza:
Ismerek hasonlo oasikat hogy akikkel csak szóbaállnak abbol már szex is lesz.
Sokan irtózatosan naivak
6/17 anonim válasza:
Ha tényleg megértene, akkor ez a helyzet sem alakult volna ki. Ne érezd magad árverve, legalább annyira hibás vagy most, mint ő. Ez a szituáció sokkal inkább segíthet abban, hogy túllépj rajta, de előtte lesz még pár rossz napod.
7/17 anonim válasza:
Agy ha kérdező értette volna meg h vége van, akkor nem alakult volna ki ez. Visszaélt így is azzal, h a pasiknak kell a szex, ha nem kellene ennyit se kapott volna.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a „kedves” válaszokat. Gondolom, ha az utcán megerőszakolnának, akkor is én lennék a hibás.
2023. márc. 17. 14:16
9/17 anonim válasza:
Kérdező, már megbocsáss, de te kerested fel, te mentél fel hozzá, te szexeltél vele.
Ne hasonlítsd ezt egy nemi erőszakhoz, mert az nem a te döntésed függvénye.
10/17 A kérdező kommentje:
#9: Hát igen, elvégre csak testileg használt ki, így már nyugodtan lehet az áldozatot hibáztatni.
2023. márc. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!