Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzetem kilátástalan, hogy legyen túl?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja lezártunk egy másfél éves kapcsolatot. Mindent megpróbáltam, hogy helyrehozzam de semmi esély. Eltelt majdnem két hónap és még mindig hiányzik, mindig rá gondolok, nem tudok túl lenni. Amint egyedül vagyok rögtön sírok, és kivagyok, bár akkor is hiányzik ha mással vagyok. Ő ezt tudja, de mint irtam eselytelen. Más férfi nem érdekel, próbálkoztam de nem. Hogy lehetnék ezen tul???:(2016. nov. 11. 18:01
1/3 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, ő teljesen jól van, már nem szeret és tud élni nélkülem. Tudom elkéne felejteni de nem megy!
2016. nov. 11. 18:04
2/3 anonim válasza:
Nem vagy kilátástalan helyzetben, csak ezt még nem látod. Közhely, de igaz - idő kell még neked. Vannak, akik pár nap/hét alatt lépnek túl egy kapcsolaton, vannak, akiknél ez több időt vesz igénybe.
Mindenesetre ne hagyd, hogy tartósan belesüppedj ebbe az állapotba. Próbálj meg magadra koncentrálni, egy kis változást vinni az életedbe, a barátaiddal lenni, a hobbidba temetkezni (vagy keresni egyet, kipróbálni dolgokat), lekötni magad minél jobban, még akkor is, ha az adott pillanatban egyikhez sincs kedved és nem okoz különösebb örömet, hiszen még ez is jobb annál, hogy otthon marcangold magad a múlton. Kitartást kívánok, szinte mindenki átesett már rajta, idővel elmúlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Két és fél hónap telt el és még mindig nem vagyok jól:(
2016. dec. 12. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!