Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14hetes terhesen, úgy néz ki egyedül, szinte kilátástalan helyzetben Ti mihez kezdenétek?
Szia
Szerintem Te is tudod hogy annak a "kapcsolatnak" nincs értelme. Lépj ki belőle és próbálj találni egy rendes férfit akit szeret Téged és a picit. Tudom, ez a nehezebbik fele, de vannak ennél sokkal nehezebbek dolgok az életben. És sosincs reménytelen helyzet amíg nem adod fel. Vészhelyzetben ott vannak az anyaotthonok is.
Nincs már esély az abortuszra, és nem tudom hogy erre egyáltalán rá vitt volna a lélek. Nem pontozlak le, értem az érveidet.
Nem vagyunk házasok.
Azért attól is függ mièrt nem ad haza...
Nem akar vagy nincs miből?
Ha nem akar akkor lapát szerintem is, ha nem tud mert pl nincs melója, akkor azért én adnék neki "időt" hogy találjon.
Ez igen kérdező!! Te tudod a választ, hisz teljesen tisztán látsz mindent...
Neked nem kell segítség, tudod, h lapát!
Hajtsd be, ha más nem az államtól ami jár, a pasi meg lapát.
Ez van.
Te okos nő vagy, lesz párod, aki értékeli, még gyerekkel is. :)
Sok boldogságot!!!
8-as
Azt mégis honnan vetted, hogy a kérdező olyan okos nő lenne?
A történetéből nekem nem ez jött le érdekes módon.
Először nekem sem... nem is értettem, h kerülhet ilyen helyzetbe egy nő..., ... de, a válaszból tudtam.. elképzelt egy embert, egy férfit, szerette volna a párját annak látni...., de, rájött., ő nem az. Ez emberi naív hiba, sokszor-sokan eljátsszuk ezt, de rájött, sok-sok negatív tapasztalat után..
Okos nő, tudja mit kell tenni, én szurkolok neki, megérdemli, h értékelje vki, és értékelni is fogja, csak hagyja ott ezt a hapsit...
Remélem, megteszi.
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!