Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14hetes terhesen, úgy néz ki egyedül, szinte kilátástalan helyzetben Ti mihez kezdenétek?
Jé, kezdem érteni, hogy ti nők hogyan is értelmezitek félre a fogalmakat.
Szerinted az okos az, aki belelép a rózsának álcázott szarba, kicsit tapicskol benne, majd konstatálja, hogy ez szar és (jön a slusszpoén), már egy fapados fórumon keresi a kiutat egy láthatóan qrvára szar helyzetből.
Én ezzel szemben azt a nőt nevezném okosnak, aki átlát a jó külső-szép szavak kombón, nem hiteti el magával, hogy majd ő megváltoztatja a rosszfiút, tud 1-2 bugyiszaggatós hónapon túlra is tekinteni és idejében nemet mondani.
Akárhogy is, valamelyikünk téved...
Megérdemled a sorsod!
Miért kellett eddig egy léhűtő alakkal együtt lenned? Miért kellett teherbe esned a semmire!? Jó eséllyel ez a gyerek egy pocsék családban nő majd fel, és semmi szeretetet nem kap, mert az apja majd tojik rá,te pedig nyaldosod a sebeidet,ezért nem lesz rá figyelmed... Meg sem született,de már szinte 0 az esélye a normális életre.... Gratula!
14-es
Nem mondtam, hogy rossz ember vagy, de buta az igen. Nem is kicsit.
Mentségedre szóljon, hogy nem vagy butább az átlag nőnél, de ettől még érthetetlen számomra továbbra is, hogy miért gondolja a ronda-dagadttól egészen a párductestű istennőig minden nő, hogy ő megérdemli a szuperpasit, sőt képes is lesz majd megváltoztatni őt?
Mivel ez soha senkinek nem sikerült még, miért nem tudjátok más kárán, empirikus úton levezetni magatokban, hogy ez az elképzelés egy zsákutca?
De mindegy, a szabadság éppen azt jelenti, hogy mindenki olyan módon qrja el az életét, ahogy csak akarja. Csak erre jön itt egy fellow lány, aki még hátba is vereget, hogy te milyen "okos" vagy, én meg pislogok, mint a szemafor, hogy hát mégis milyen logika vagy értékrend mentén. Hát ennyi.
Javaslom, hogy add örökbe a kicsit.
Fehér újszülöttre nagyon sokan vágynak és így jó esélyeket adhatsz neki a boldogságra.
Most huzd fel a gatyat legyel annya annak a gyereknek.erte te felelsz csori nem vidam kerdese az eletenek
Pasi pedig ultimatum dolgozol vagy csomagolsz
17-es
Ne légy naiv. Te is tudod, hogy ne igaz.
Én minden emberről levágom, hogy mennyire kamuzik. Nem azt, hogy kamuzik-e, mert az biztos, hanem a hazugság mértékét.
Nektek nőknek ráadásul sokkal könnyebb a dolgotok, mert mi jellemzően ugyanazt hazudjuk(mert ugyanazt igénylitek, nem túl széles skálán mozog a kívánatos pasi képe), szóval ha azt ígérik neked, a szürke csajnak, hogy te leszel élete szerelme, jó eséllyel nem lesz igaz.
A sráccal biztosan volt probléma, láthattad volna előre, ha látni akartad volna.
Éppen úgy, ahogy a kevésbé alfa srácokban is megláthatod a "férfit", ha meg akarnád látni.
Szóval itt csak a te akaratod volt a gyenge láncszem, semmi más.
Ha szeretnél párkapcsolatot, ideje lenne a földön járni két lábbal, mert a szép szavak kényeztetik ugyan az egót, de attól még hamisak és kizárólag céljuk van és nem téged szolgálnak.
14-es! Apád farka a fellow lány! Én soha nem voltam ilyen helyzetben, és koromnál fogva, már nem is leszek.
Buta volt a kérdező, de rájött! Tudod, jobb későn, mint soha! Sajnos nagyon sok nő soha nem jön rá, nem akar rájönni, h rossz férfi mellett él... A kérdező rájött, ergo, ő okos. Slussz-passz. :))
Nagyon általánosítasz, szted a legtöbb nő ostoba, bedől a szép szavaknak. Én is általánosítok: a legtöbb férfi olyan egysíkú, mint te, és van egy bizonyos testrészük, amivel kiválóan lehet őket manipulálni, irányítani.:D :P
Jól esett fellow srác?! :)) Egészségedre!
Rendben Ágnyeszka, azt hiszem a vita parttalan:
"Buta volt a kérdező, de rájött!... A kérdező rájött, ergo, ő okos. Slussz-passz. :))"
Nem hiszem, hogy tudok újat mondani.
Azt hiszem a fenti logikád mentén kezdem érteni a manapság feltűnően sokat hangoztatott kifejezést, hogy "Erős, okos nő".
Nem tűnik nehéznek, hogy bárki megfeleljen a kritériumoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!