Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tiltsam le hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tiltsam le hogy ne tudjon semmit?

Figyelt kérdés

Ha le van telon tiltva, viberen blokkolva, akkor miért láthatja azt hogy viberen mikor vagyok online?

Simán kiírja nekem hogy ő mikor van fent, ergo neki is kiírja, én mikor.

A messenger is ilyen gáz? Azt sem akarom hogy tudja ha letöltöm, ha letöltöttem.

Folyamatosan csekkol mindent rólam, képben van ha van messengerem arról is, ha viberezem, arról is. Mindenféle tiltás ellenére.

A whatsapp is ilyen?

2023. márc. 1. 19:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*jelzi
2023. márc. 2. 05:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy tudna neked ártani? Mitől félsz?
2023. márc. 2. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Jelti?

Töltsd le félre írás...

Tiltsd.

2023. márc. 2. 20:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Facen nem ismerősöm. Az én oldalam inaktív. Neki nincs face oldala. Tudtommal nem is csinalt azóta sem. Oda azért nem merek felmenni hogy ne infózzon az oldalamról neki vmi haverja, vagy bárki.

Állandóan féltékeny volt. Most is erre vár hogy rám mondhassa, hogy biztos pasizom, mert biztos egy riherongy vagyok.

Semmi köze hozzá. Engem zavar ez.

Az mellett hogy ő tudná ha én pasizom vagy pasim van, én meg nem tudok róla semmit és lehet már régóta mással k.fél.

De játszaná nekem magát h neki senkije nincs, lám én meg futok a egy f.sz után.

Ki akarom zárni.

2023. márc. 3. 05:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki ő neked? Exed? Csak találgathatok, mert nem írtad. Csak azt látom, hogy te túl sokat foglalkozol vele.

“Folyamatosan csekkol mindent rólam, képben van ha van messengerem arról is, ha viberezem, arról is.” – Honnan tudod?

“Semmi köze hozzá. Engem zavar ez.” - Miért foglalkozol vele?

“De játszaná nekem magát h …” – Kapcsolatban állsz vele? Miért állsz szóba vele?

Kár, hogy nem írtál semmi konkrétumot a helyzetről.

2023. márc. 3. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
De mit foglalkozol vele? Nem mindegy mit gondol? Mond meg neki hogy van 3 pasid és kapjon le a fszba.
2023. márc. 3. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!