Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tiltsam le hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tiltsam le hogy ne tudjon semmit?

Figyelt kérdés

Ha le van telon tiltva, viberen blokkolva, akkor miért láthatja azt hogy viberen mikor vagyok online?

Simán kiírja nekem hogy ő mikor van fent, ergo neki is kiírja, én mikor.

A messenger is ilyen gáz? Azt sem akarom hogy tudja ha letöltöm, ha letöltöttem.

Folyamatosan csekkol mindent rólam, képben van ha van messengerem arról is, ha viberezem, arról is. Mindenféle tiltás ellenére.

A whatsapp is ilyen?

2023. márc. 1. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Miért vele jöttél össze, hogy ennyire menekülnöd kell?

LEgközelebb jobban fogsz választani?

2023. márc. 1. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1 Te is ilyen vagy valószínű akitől menekülni kell, csak nem vallod be magadnak. Nézz már rá magadra, nem is válaszolsz a kérdésre csak hibákat keresgélsz ezen élvezkedsz.
2023. márc. 1. 19:20
 3/16 A kérdező kommentje:

Megint a nőhibaztatás

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha viberen be tudtam állítani hogy ne làssa az online állapotom, attól még azt látja hogy mikor voltam fent utoljára?

2023. márc. 1. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Én csak a messengert tudom hogy ott tiltásnál nem lát rólad semmit.
2023. márc. 1. 19:29
 5/16 A kérdező kommentje:
De a messengert meg tudja ha letöltöm. Hogy van. Csak az hogy van messengerem azt megtudná az is gáz
2023. márc. 1. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Elmennék a rendőrségre. Semmit nem kezdenek vele vszeg, de ezt nem árt, hogyha tudja.

És igen, jártam meg hasonló utat, aminek a végén elmentem a rendőrségre - tudott róla, plusz apa is beszélt vele, és azok után végre leszállt rólam.

2023. márc. 1. 21:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem azért de elég egyszerű beállítani szerintem mindenhol,ha nem akarod, hogy lásson. Túl gyerek vagy még vagy túl öreg, hogy nem vágod?
2023. márc. 1. 22:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem azert de viberen blokkolva van erre most látom hogy "megtekintve x orakor"

Ezt nem is gondoltam volna ha vkit blokkolok akkor attól még meg tud "tekintgetni", es miatta kell (1 ember miatt!)tiltanom az online állapotjelzésem es nem láthatom senkiét meg senki az enyém.

A meseengert meg csak ha letöltöm már azonnal tudja, pedig facen pl mégcsak nem is ismerősöm. Teloban le van tiltva! De látja ha van messengerem!

Face oldalam aktiválni se merem igy. Van de inaktiv.használni se merem.

2023. márc. 2. 05:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Töltsd le Facebookról is normálisan. A számát is blokkold.
2023. márc. 2. 05:12
 10/16 A kérdező kommentje:

Mit töltsrk le a face-ről?

A telefonkönyvem még nekem is jelti face nélkül is, hogy na xy nak van messengere z-nek nincs, mondjuk azt is látom kinek van vibere, whatsappja.

Neki meg iphon-ja van, még az enyémnél is okosabb.

(A száma is tiltva van!)

2023. márc. 2. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!