Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek a helyemben? Töröljem, tiltsam a pasit vagy csak egyszerűen ne reagáljak semmit?
Messengeren írt egy férfi (34), akivel már évek óta ismerősök vagyunk, egy városban élünk, hogy szeretne jobban megismerni. Sokat beszélgettünk, elmondta, hogy komoly kapcsolatot keres, szimpatikus is volt. Randiztunk, majd utána következő hétvégén ismét találkoztunk, akkor csók is volt. Bár kicsit hűvösebb volt, nem is ért rá sokáig.
Ezután ritkábban írt, a következő hétvégi randit aznap lemondta. Éreztem, hogy már nem érdeklem annyira. Én is kerestem őt, de nem nagyon sietett a visszaírással. Szerdán írtam utoljára neki, ezt csütörtök délután elolvasta de semmit nem reagált azóta sem.
Kicsit kellemetlenül érzem magam, kis szégyenérzettel mert úgy érzem túlságosan megnyíltam neki még a két találkozás előtt és most biztos jót szórakozik rajtam és azt gondolja, hogy sikerült elhitetnie velem, hogy komolyat akar.
Ebből már egyértelműen nem lesz semmi, de ha esetleg keresne, ti válaszolnátok neki bármit is?
"Szerdán írtam utoljára neki, ezt csütörtök délután elolvasta de semmit nem reagált azóta sem."
Ha nem írt, mégis mire válaszolnál? Hagyd a fenébe, gondolom társkeresőzik ezerrel, te is csak "egy vas" vagy a tűzben. Vagyis voltál.
Vannak ilyen szalmaláng-típusok, nagyon éles a kontraszt az intenzív érdeklődés meg aközött, amikor ejtenek. Én is kicsit hülyén éreztem magamat egy ilyen után 1-2 hónapja, ma már csak nevetek rajta. Megszűnt az a hetekig tartó, napi többórás ostrom, mindketten úgy teszünk, mintha nem történt volna semmi - mert igazából nem is történt.
Flört volt, vagy unatkozott, fogalmam sincs róla, mi volt, de egyik napról a másikra mintha elvagták volna. Soha többé nem tudnám komolyan venni. :)
Én biztos nem válaszolnék. Volt randi, csók. Aztán nem ír, most meg fel bukkan szórakozni... Biztos talált mást, de azzal nem jött össze, most meg úgy gondolta téged elő kap a csikkzsebből.
Nehogy foglalkozz vele.
Az ilyen legközelebb is eljátszaná ezt. Ne legyél játékszer senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!