Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Annyira aranyos, de egyszerűen. Bővebben lent!
Szerintem ne rágódj ezen. Megmondod, hogy mást szeretsz és kész. Ha nem értelmes az illető, bármennyire cuki vagy jó, akkor nem tehetsz semmit. Elkerülöd vagy engedsz neki.
Mivel gondolom eltapsni nem akarod meg lehet akkor már ne lenne cukika vagy bántana magát. De ez mondom nem a te hibád.
Hu, ez nehez ugy. Nyilvanvaloan onbizalomhianyos a srac es nem igazan van kibekulve magaval es mivel te kedves voltal vele, o elkezdett ebbe a szalmaszalba kapaszkodni es ketsegbeesetten probalkozik nalad.
En is azt mondom, hogy nagyon mast nem tudsz csinalni, mint hogy megprobalod megertetni vele, hogy nem mukodne koztetek a dolog mar csak a tavolsag miatt sem. Ha egy kicsit is ertelmes es van valamennyi onbecsulese, akkor megerti, hogy zart ajton kopogtat es tovabb kell lepnie. Valahogy ezt magyarazd el neki, ha lehet kimeletesen, de azert hatarozottan!
Es lehet, hogy ha legkozelebb hazajossz, akkor nem kellene talalkoznod vele, kulonben nem fogja tudni lezarni a dolgot.
úristen, sose lesz bnője így:/ Fogalma sincs a csajozásról:S Mondjuk én is csak most tanulom. Mond meg neki hogy felejtse el keressen mást különben egyedül hal meg, és írja be a googlébe hogy PUA és tanuljon.
f18
Az a baj, nem tudom elkerülni, hogy találkozzak vele...szembe szomszédom, akarva akaratlanul is összefutnánk...
Remélem el tudom neki magyarázni, majd mielőtt elmegyek, az előtt 2-3 nappal teszem nála tisztába a dolgot, legalább utána nem tud zaklatni, ha nem úgy sül el ahogy szeretném...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!