Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak vele? Ha ilyen gyenge vagyok
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk. 2 éve vagyunk együtt a párommal. 1 éve élünk együtt. Az első 1 évben minden nagyon jól működött köztünk. A kommunikáció, szex, mindig ott voltunk egymásnak.viszont 1 éve körülbelül romlik a kapcsoltunk nagyon durván. Az egyik ok az az hogy valamiért nem bírja a nevelő apámat. De régen semmi bajja nem volt vele. Viszont az utobbi időbe elhordja mondennek,persze a háta mögött. Nekem mondja, mikor tudja hogy engem ezzel bánt. Mivel 6 éves korom óta az édesapám nem él velünk. Anyukám össze jött a mostohaapámnal de ugy szeretem mind ha az apám lenne. És direkt elöttem mondja. A szüleimet meg. Nem fogom kidobni a házamból. Mert az enyém. De érdekes anyukámmal semmi bajja. Nem értem miért utálja a nevelő apámat. Emiatt szakitottam is vele csak iszonyat gyenge vagyok. Vissza könyörögte magát, hogy megváltozik. Nem ugy lett. És a szex se jó köztünk. Nem figyel oda rám abszolut. Az elején oda figyelt rám. Sőt neki az volt a legfontossab hogy elélvezzek. Most meg semmi oda figyelés.peddig én megadok neki mindent amire csak vágyik.de vissza semmi. Peddig erről is töbször beszéltem vele. De annyira nem izgatta. És a másik ok az az hogy mindennen megsértődik. Tényleg minden apróságon. Amin régwn nem. Pl ha nem neki adok valamibe igazat akkor ugy besértődik hogy napokig alig akar velem beszélni, rám nyomja a telefont stb. De régen nem ilyen volt. Ez körülbrlül 1 éve folyik fokozatosan. Mind ha másik ember lenne. Szakitani akarok vele. De nem tudom hogyan.2023. febr. 20. 06:25
1/5 Noren1989 válasza:
Valszeg féltékeny nevelőapàdra. Vagy megcsal. F@sz se tudja, de jobb, ha kirakod.
3/5 anonim válasza:
Senkivel nem költöznék össze úgy hogy plusz a családdal is. Egyszer elég volt soha többet még egyszer. Azon felül meg a te bajod hogy ennyire gyenge vagy. Soha az életben nem fogsz normálisan boldogulni ha nem állsz ki magadért. Tanuld meg. Anélkül csak szar életed lesz.
4/5 Mathus válasza:
szerintem az együttélés teszi, ennyien egy rakáson az nem egészséges. mi kétszintes házban lakunk, gyerekek fent, mi lent és hamarosan építkezünk, hogy hátul meglegyen a kisház a nagyobbiknak. hiába van hely, mindenki más, más a napirend, életritmus.
5/5 anonim válasza:
Szia! Egyszerûen el kell hatàroznod végre magadat! Ez a kapcsolat màr nem mûködik meg kell értened és cselekedned kell! Fiatal vagy nagyon ,- és elôtted àll az élet! Talàlsz majd egy hozzàd illô férfit idôvel. Minden jòt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!