Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele, ha szeretem?
Nem működik. A családommal azóta folyamatos a vita, mióta kiderült, hogy együtt vagyunk. Ráadásul az ő családjának sem tetszik és a két család is rosszban van azóta. Én eddig bírtam. Elegem van, hogy hol a családommal, hol vele, hol az ő családjával van vita.
Nem akarok csúnyán elválni tőle. Hogyan szakítsak vele? Már most sírhatnékom van, ha eszembe jut. Nagyon nehéz volt de ezt már eldöntöttem. Holnap átjön hozzám, megbeszéltük. Mit mondjak vagy csináljak, hogy ne összevesszünk, hanem elbúcsúzzunk egymástól?
(Kérlek azt ne tanácsoljátok, hogy a családomnak fordítsak hátat, mert nem fogok. Ez a döntésem. Abban segítsetek kérlek, amit kérdeztem!)
26/N és 30/F
Próbálj meg higgadt lenni, őszinte és tényszerű.
Sajnos az ember a családját nem választhatja meg.
Van valami tárgy, amit még vissza kell adnotok a másiknak?
Most csúnyát mondok, de ha nincs szakíts vele telefonon, a saját érdekedben.
Nehogy telefonon szakíts vele...
Kultúráltan mondd el neki, hogy így döntöttél, ezért és ezért. Próbáld ne túl rövidre zárni a dolgot, magyarázd azért meg neki, hogy szerinted miért ez a jó út.
Ha látja rajtadat, hogy határozott vagy akkor szerintem nem fog elkezdeni balhézni.
Tök jó, hogy nektek közel a 30-hoz is anyuci meg apuci mondja meg, hogy kivel lehettek együtt...Én is nagyon jóba vagyok a szüleimmel, de soha nem hagynám, hogy ilyen szinten beleugassanak az életembe. Pedig sokat köszönhetek nekik és én is imádom a szüleimet.
Egyébként volt ilyen exem, akinek már 40 is elmúlt és ott is ez ment, aztán sírt a szája, hogy még nincs nő, aki megmaradt volna mellette, még a 7 éves kapcsolatából is repült. Na ilyen pasi/nő soha többet.
Te meg nőlj fel kérdező, ha igazán szeretnéd, fel sem merülne a szakítás, hanem megértetnéd a családoddal, hogy már pedig ő a választottad. Jobb is, ha szétmentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!