Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vele, vagy van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele, vagy van még esély a javulásra?

Figyelt kérdés
Múltkor kizárt a lakásból, a kulcsot kidobta az ablakon, fél óráig kerestem a hidegben. Felhívta a segélyhívót, azt állítva, hogy bezárom a szekrénybe, meg egyéb mondvacsinált indokokkal. Legutóbb amikor kijöttek a rendőrök azt mondták, ha mégegyszer feleslegesen kihívja őket beviszik. Egyszer a mentő bevitte a zártosztályra, akkor tányérokat tördelt, és gyógyszert vett be. A mentős mondta utólag, hogy olyan szer volt amitől semmi baja sem lett volna, csak a feltűnés miatt csinálhatta. Két hétig a pszichiátrián volt, bent gondolom állítottak a gyógyszerein, mert utána jobb lett kicsit. Olykor féltékenységi rohamai vannak, azt hiszi megcsalom (nem teszek ilyet), elhagyom egy másik nőért, akkor üt-vág, csak akkor csillapodik, ha adok neki egy zolpidemet. Máskor pedig öngyilkossággal fenyegetőzik, hogy kimegy a sínekhez meg hasonlók. Munkaközben felhívott egyszer azzal, hogy felakasztja magát, azt se tudtam mit mondjak a főnöknek miért megyek haza hirtelen. Ha otthagyom félek, tényleg csinál magával valamit, de lassan már idegileg engem is kicsinál, pedig türelmes ember vagyok. Mondanom sem kell, hogy szenteste esélytelen, hogy anyámékat, vagy bárkit áthívjak miatta, annyira féltékeny mindenkire.

2022. dec. 22. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen szakíts!

Ha pszichiáter volt szükséges te kevés vagy ahhoz, hogy segíts rajta!

Sajnálatos eset, de semmi értelme várni a csodára.

Helyedben bezáratnám ha lehetséges, mert nem lehetsz mellette és magad teljesen tönkretenni.

2022. dec. 22. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Te sem vagy százas, ha ez nálad kérdés. Ez nem az a hiszti kategória, ami mellett együtt lehet élni egy másik emberrel, hanem az ön-és közveszélyes lét! Hallod, én ilyen mellett aludni nem mernék, ki tudja, mikor ébredek arra, hogy éppen kibelez, mert épp bebeszélt magának valami hülyeséget... Menekülj és vissza se nézz! Amikor biztosan nincs otthon pár órát, mondjuk mert beviteted, akkor rámolj össze, tiltsd le mindenhonnan és tűnj el! Ha elgurul a gyógyszere, jobb esetben csak magában tesz kárt, ne várd meg, amíg benned, vagy valakiben a környezetedben, esetleg egy leendő kapcsolatodban. Mert hogy ettől megszabadulni se lesz egyszerű, az fix. Elmebeteg. Sajnos nincs rá jobb szó, az ilyet kezelni kell, és nem biztos, hogy érdemes kísérletezgetni, hogy milyen gyógyszeradagolás mellett nem keseríti meg annyira az életedet, hogy te kösd fel magad, ill.arra feltenni az életedet, hogy azt lesd, szedi-e rendesen.
2022. dec. 22. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg kérdés? Végig se olvastam, az első sor után az a válaszom hogy szakíts
2022. dec. 22. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem,miért merült fel benned a kérdés,amikor teljesen egyetértelmű a válasz...Nyilván semmi keresni valója nincs ennek az illetőnek normális emberek között,pláne nem a te életedben!
2022. dec. 22. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak rosszabb lesz! Igen: szakits! Ezek az emberek rengeteg problemat okoznak. Menekulj!
2022. dec. 23. 07:57
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Már a kérdés kiírása helyett is csomagolni kellett volna.
2022. dec. 24. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szakits! És ez csak rosszabb lesz!
2022. dec. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!