Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy megvaltozzon vagy szakitsak most?
Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát...
Mindketten ilyenek vagytok ezt hívják maximalizmusnak. Csak Ő másképp éli meg.
a rendmánia is tud idegesítő lenni, nem kell mindennek haptákban állni, nem kell úgy kinézni a lakásnak, mintha ott nem lakna senki,
így amit leírtál, azért kevés, nem igazán tudom mit csinál, tény nem azok lettek gazdagok akik mindent bevallanak és legálisan dolgoznak, szóval a leírásból nem derül ki pontosan mit hogyan képzel, úgy is fog változni, de egymást piszkáljátok folyamatosan, akkor ennek értelme nincs N
miben merül ki am a rendmániád?
én egy asztalnál nem tudok megülni,hogy ne igazgassak meg mindent szimmetrikusan, becenevem Monk volt sokáig :D:D:D:D
Én is igazat tudok adni abban, hogy rendes melóból itt nem fog jól élni az ember, annyit keres, hogy a számláit befizesse. 25 éves létemre nekem is az első bejelentett munkahelyem a mostani. :D Igaz, a kereset jónak mondható, de sokat kell dolgozni, így pedig nem sok értelme van pénzt keresni, hogy távol vagyok a Páromtól, barátaimtól. míg tanultam a "feketézésből" kb ugyanennyit összeszedtem, mint amit ma keresek, na ez a nem mindegy. Szóval ezt megértem. Bár nekem van konkrét tervem, hogyan éljek legálisan "meló" nélkül.
Rendmánia... Én sem vagyok valami rendszerető, vagyis az vagyok, de nem nagyon tartok rendet. Nekem a káosz a rend. Mikor bomba robban a szobában, úgy néz ki, akkor érdekes mód mindent megtalálok, mikor összepakol "valaki" akkor meg mindent fél napig keresek. Javaslom hagyj neki egy kis teret, mondjuk egy fél szobát, ahol káoszt csinálhat magának, amolyan játszótér. :)
A többi részen pedig alkalmazz "jutalomrendszert". jutalmazd meg ha valamit úgy csinál, ahogy megbeszéltétek, egy idő után az lesz a megszokott nála "jutalom" nélkül is. Tudom, elég furán hangzik, hogy kutyaként tanítsd, de beválik. Mondjuk ha szétdobálja a ruháit, hagyd ott, szépen összegyűlik, mikor már nincs mit felvegyen, mondd, hogy akkor mosod ki, ha a szennyesbe rakja, vagy ilyesmi.
Mindenhol vannak viták, mindent lehet kezelni normálisan, gondolkodva és megbeszélve. Biztos találtok olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!