Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék leszbikus lenni. Miért ver az Isten? Én a férfiakat szeretném szeretni, nem a nőket. Semmi esély rá, hogy ez megváltozzon? 20L
Attól függ.
Ha érzelmi szinten szereted a nőket, akkor gondolj rájuk barátnőkként.
Ha nemi szinten is CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a nők indítanak be, akkor beszélhetünk leszbikusságról. Ez ellen sokat nem lehet tenni, maximum elvonulsz a világtól...
De én azt mondanám, hogy leszbikusként még mindig elfogadottabb vagy, mint egy meleg srác. Éld az életed, DE! A munkát soha ne keverd a magánéleteddel. Ez mindenkire vonatkozik, sok csúnya dolog sülhet ki belőle.
Egybefoglalva: Élvezd az életet úgy, ahogy vagy!
Elsö válaszoló vagyok újra.
Én is leszbikus vagyok, 16 éves, viszont én már átléptem ezen az idöszakon, mikor nem tudom elfogadni magam. Nálad úgytünik késöbb jött elö ez az egész. Nyugi el fog múlni ez az érzés. Én nem bánom, hogy így érzek, a lányok megbízhatóbbak mint a srácok.
Annyiban rossz az egész, hogy nehezebb a párkeresés :/
Ú!:( De rossz lehet neked! Sajnos nem tudok neked segíteni sem szóban sem sehogyansem,valószínűleg ez ellen nem lehet semmit tenni. Mondjuk a pedofilia gyógyításáról hallottam,de azt persze egyáltalán nem tartom egyenrangúnak a leszbikusságal! Nekem van egy leszbikus pár ismerősöm,egy biztos ,mivel nem éreznek a férfiak iránt vonzódást,kiváló barátok lesznek a férfiakkal és én is a velükvaló beszélgetésen kevésbé feszengek,mert tudjuk,hogy úgy se azért beszélgetünk,mert akar valaki valamit a másiktól! Szóval,ha megbarátkozol ezzel az érzéssel,még jó dolgokat is kihozhatsz belőle!:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!