Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Nem vagyok leszbikus.15/L
Elég kínos az ügy és kérlek kezeljétek komolyan.
Szóval én egy 15 éves hetero lány vagyok.
Tegnap átmentem a legjobb barátnőmhöz, ketten voltunk, DVDztünk. Egyszer csak felvetődött valahogy a pasis téma, őt tudni illik most vágta át csúnyán a volt barátja. Ment ment a beszélgetés és egyszer csak megcsókolt. Aztán egyre durvult a dolog és a végén együtt maszturbáltunk. Utána csak felálltam és hazamentem, ma nem voltam suliban, mert nem akartam vele találkozni. Mit tegyek?
Amúgy kérdező, nem lenne baj ha beszélnél vele, mert ha kerülni fogjátok egymást, az csak rosszabbá teszi a helyzetet :)
elain szia :) <3
csak kipróbálta. ettől még nem kell biszexnek vagy leszbinek lennie... ne tömjétek már a fejét hülyeségekkel, csakhogy egyel többen legyenek a homo klubbotokban!
ez csak egy botlás volt nem kell úgy felfújni. beszéld meg a barátnőddel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!