Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A ghostingolás tekinthető egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghostingolás tekinthető egy validált tevékenységnek is?

Figyelt kérdés

Nem védeni akarom az illetőt, inkább a mögöttes intenciókat megérteni.

Van egy srác, aki szakított velem. Pár napig még tartott a beszélgetés utána, majd a tegnap este feltett kérdésemre már nem is válaszolt.

Törölni nem törölt, azt nem tudom, hogy online volt-e. Biztos volt. Lehet, amúgy ő is szenved, és a ghostingolással inkább csak magát próbálja bevédeni? Lehet ez egy ideiglenes állapot, mert amúgy ő mondta is, hogy szeretne 2-3-at visszalépni a jelen helyzetben.

Tudom, hogy nekem is van még hova fejlődnöm. Ma beszélek is egy pszichológussal.

2023. febr. 9. 14:22
1 2
 11/19 Mathus ***** válasza:
#9: ha messengeren kikapcsolja az üzeneteidről az értesítést magánál, attól azok kézbesítettnek és olvasatlannak fognak látszani. ha tiltja a profilodat a FB-n, akkor az ikonja el fog tünni a messengerből is (és a profilja sem lesz látható sem Instagrammon, sem FB-n).
2023. febr. 9. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha szakított, akkor nem számít ghosting-nak. Képzeld el, hogy nők beszélgetés közben tűnnek el se szó, se beszéd csak úgy! Tehát még oda se jutottunk el, hogy jó éjt, holnap folytatjuk.
2023. febr. 9. 15:17
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

A szakítás az, ha utána nem beszéltek. Ha utána beszéltek napokig beszéltek majd eltűnik, az ghosting.

Talán egyszerűen nem érdekelt tartania veled a kapcsolatot, nem látja értelmét a barátságotoknak. Megmagyarázni nem tudja/akarja, így eltűnik.

2023. febr. 9. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem randi-ismerkedés fázisban elfogadható, főleg, ha rájövök, hogy a másik unintelligens, erőszakos vagy ilyenek. Akkor mi értelme magyarázkodni. Együttjárás után, már rohadt nagy bunkóság szerintem.
2023. febr. 9. 15:52
 15/19 A kérdező kommentje:
#11 Instán beszéltünk amúgy, itt mutatja, ha olvasta volna. Nem olvasta.
2023. febr. 9. 16:46
 16/19 A kérdező kommentje:
14) olyan szempontból érzem szemétségnek, hogy utána miért beszélgetett úgy három napig mintha mi sem történt volna. Ennek van értelme? Na mindegy, nekem sincs kedvem írni neki. Kíváncsi vagyok, ha egyszer visszaír. Vicc az, hogy egy cégnél vagyunk. Ha akarnám írhatnék neki, de nem látom most értelmét. Vagy ghostingol, vagy leszedte magát egy időre az appről.
2023. febr. 9. 16:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Update: visszaírt, de most minek nyissam meg az üzit.
2023. febr. 9. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Felejtős. Hagyjad!
2023. febr. 9. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Szakítás = no contact.

De hiába minden, gondolom már vissza is írtál.

Megy egy ideig a kínlódás még, aztán megint eltűnik. De te tudod. Időpazarlás.

2023. febr. 9. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!