Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ghostingolás tekinthető egy validált tevékenységnek is?
Nem védeni akarom az illetőt, inkább a mögöttes intenciókat megérteni.
Van egy srác, aki szakított velem. Pár napig még tartott a beszélgetés utána, majd a tegnap este feltett kérdésemre már nem is válaszolt.
Törölni nem törölt, azt nem tudom, hogy online volt-e. Biztos volt. Lehet, amúgy ő is szenved, és a ghostingolással inkább csak magát próbálja bevédeni? Lehet ez egy ideiglenes állapot, mert amúgy ő mondta is, hogy szeretne 2-3-at visszalépni a jelen helyzetben.
Tudom, hogy nekem is van még hova fejlődnöm. Ma beszélek is egy pszichológussal.
Ezt hívják szakításnak. Amikor megmondod a másiknak, hogy vége van és utána nem beszélsz vele többet. Ez egy teljesen korrekt és normális dolog.
Ghostingolás akkor lett volna, ha előtte nem szól, hogy szakítani akar.
- Ez szakítás.
- A "gósztingolás" viszont undorító. Annyi becsület legyen egy emberben, hogy legalább a szemembe mondja, hogy csóró vagyok, idős vagyok, túl nagy a péniszem, ... ezért nem kellek neki.
Persze a ghostingolás validált.
Kazinczy meg ring-ik a grave-jében.
6) A szakitas kozlese utan meg 3 napig beszelgettunk mint baratok. Aztan hirtelen az utolso kerdesemre nem jott valasz. Ettol meg Instan es Tinderen is ismeros.
Ha a szakitas kozlese utan nem irt volna semmit, az erthetobb, mint ez.
Alapvetoen Instan ment a beszélgetés. Az is lehet, higy egy idore eltavolitotta magat az approl. Nem nagyon kovetett ott mast egyebkent. Persze ez mar csak talalgatas.
4) hát, tegnap délután rámírt, hogy mennyire sz*r minden, a munkája, a tanulmányai, nem akar emberekkel se beszélni, meg úgy alapból senkivel. Semmihez nincs kedve. Meg is lepett, hogy ilyen fura hangnemben írt rám. Kb mintha a dühét rám akarná projektálni...
Én nem vagyok rá dühös, de érzem, hogy nekem kellene változnom, hogy ilyeneken ne kapjam fel a vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!